Weblap készítés ingyen google
július 18, 2018
Weblap design készítés
július 19, 2018

Weblap készítés program

Ebben a cikkben fel fogok neked sorolni néhány weblap készítés programot, de előbb nézzük át mi kell ahhoz, hogy weblapot készíts. Weblapodnak szüksége lesz egy domain névre és egy tárhelyre, ahova majd feltöltöd. Ha megvagy, valamilyen megjelenést kell adnod a weblapodnak, szóval meg kell tervezned a weblap arculatát. Ha ezek is megvannak, akkor szükséged lesz menüpontokra és megfelelő tartalomra. Regisztráld céged a Google Maps-en és helyezd el a térképet a weblapodon

Ha minden eddigivel megvagy, akkor jöhet a weblap készítés program kiválasztása. Ha a programmal megvagy, akkor komoly agyalós rész jön, mert meg kell alkotnod a weblapod tartalmát és meg kell határoznod az üzleti céljaid. Lehet, hogy webáruházat, de lehet, hogy csak egy üzleti bemutatkozó weblapot akarsz készíteni, és ebből kifolyólag nem mindegy, hogy a weblap készítéshez milyen programot választasz.

Weblap készítés program, programok

Összegyűjtöttem neked néhány online weblap készítő programot, ezeket próbáld ki kezdésnek, ehhez nem szükséges különösebb programozói tudás. Az online weblap készítők lehetnek számodra a megfelelőek, ha viszonylag gyorsan és könnyen szeretnél indulni.

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Az online weblap készítés program előnyei

  • Lehetőségeid szerint könnyen és gyorsan el tudod készteni a weblapod
  • Akár ingyenesen is el tudsz indulni
  • Költségkímélő tanulási lehetőség

Az online weblap készítés program hátrányai

  • Többnyire nem ingyenesek a komolyabb verziók
  • Részben korlátozottak a lehetőségeid
  • A webdesign sem lesz a mai trendnek megfelelő

Még is jó lehet, ha weblap készítő programot keresel, akkor egy online weblap készítő felületen indulj el.

Ha azonban úgy gondolod, hogy neked egy számítógépes weblap készítő program lesz a megoldás, akkor készülj fel rá, hogy nem lesz könnyű dolgod, és nagyon sokat kell tanulj, ami persze nem baj, sőt sokkal profibb weblapokat tudsz majd így készíteni, de nem egyik napról a másikra. Ma már számos weblap készítő program biztosít komoly fejlesztési lehetőségeket, viszont ha komolyabban akarod venni a weblap készítést, akkor ajánlom, hogy először végezz el egy weblap készítő tanfolyamot.

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük