Honlap szerkesztés
július 17, 2018
Weblap készítés tanfolyam
július 17, 2018

Weblap készítés otthon

A weblap készítés otthoni menete

Barátkozz meg a gondolattal, hogy nem fog olyan könnyen menni a weblap készítés otthon, főleg nem egyedül. Ahhoz, hogy profi weblap készítő legyél, még nagyon sok munka áll előtted, kellő tapasztalatot és tudást kell szerezned.

De ne ijedj meg, vagy egy kellemesebb hírem is, nagyon sok lehetőséged van, hogy elindulj a weblap készítés otthoni világában.

Ebben a cikkben megismerheted a weblap készítés otthoni lehetőségeit:

Van egy szuper jó link, ahol lépésről lépésre leírják neked, hogy hogyan működik a weblap készítés otthon:

http://websuli.trendinet.hu/websuli-blog/hogyan-keszitsunk-weboldalt-weboldal-keszites-otthon/

Azt javaslom, hogy olvass rengeteget a témában, tanulj, okosodj és ha kell menj el egy két tanfolyamra is, ha valóban profi módon akarod végezni a weblap készítést otthon.

A lenti linkeken találsz néhány ingyenes weblap készítő programot, amivel el tudod kezdeni a weblap készítést otthon:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

A fent említett weblapokon ingyenesen tudod elkészíteni otthon a weblapokat, ajánlom, hogy nézd meg és próbáld ki mind, majd döntsd el számodra melyik szimpatikus. Szerencsére majdnem mindegyik magyar nyelven van, így könnyen boldogulhatsz vele.

Mik az előnyei ha a weblap készítést otthon végzed?

Jó kis feladat, élvezhetőnek tűnik, hogy akkor dolgozol, amikor szeretnél, így saját magad osztod be az idődet, de ugyanakkor az egésznek a hátránya is, mivel eléggé el tudsz vele csúszni, ha nem figyelsz oda rá, hogy jól osztd be az idődet. Rengeteg példát és kiváló munkát találsz a neten, ahonnan ötleteket szerezhetsz, ajánlom neked, hogy nézd meg  a mi weblap készítés referencia munkáinkat is, hogy ötletet adjanak. Az újdonságok általában nyugatról jönnek, ezért érdemes lehet megnézni, néhány ottani oldalt, hogy inspirálódj kicsit.

Összeszedtem még néhány lehetőséget, hogy a weblap készítést otthon végezd, van néhány CMS rendszer, ami segíthet:

  • WordPress
  • Joomla
  • Drupal

Ezekkel a szuper nyílt forráskódú rendszerekkel is megtanulhatod a weblap készítést otthon, mind a mellett, hogy ingyenesek, számos lehetőséget is kínálnak az otthoni weblap készítésben.

Ha profi szinten akarod elsajátítatni a weblap készítő szakmát, akkor nézd meg a W3 school honlapját, ahol rengeteg példát és gyakorlati eszközt találsz: a https://www.w3schools.com/

Itt mindent megtalálsz, amit a weblap készítés otthoni tudása megkíván. Ilyenek a HTML és CSS nyelvek, javascript és egyéb leírónyelvek.

Jó tanulást kívánok!

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük