Honlap szerkesztés
július 17, 2018
Weblap készítés otthon
július 17, 2018
Mutasd az összeset

Weblap készítés ingyen

A weblap készítés ingyenes lehetőségei

A valóság az, hogy sajnos ma már semmi sincsen ingyen így a weblap készítés sem. Ahhoz, hogy profi weblapot készíts, az egyetlen módja, ha rengeteget tanulsz, és a neten összeszeded, amire szükséged van.

Ne ess kétségbe!

Léteznek ingyenes weblap készítő programok a neten online formában, de sajnos az összes esetében az tapasztalható, hogy végül nem lesz a weblap készítés ingyenes, mert végül, hogy bővített funkciókat használj, így is úgy is díjat fognak felszámolni.

Az alábbi linkeken találsz néhány olcsó weblap készítő programot, ha ingyen weblap készítésbe fogtál ezek segíthetnek neked:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ezeken a weblapokon ingyenesen tudod elkészíteni a weblapodat, egy bizonyos szintig, nyomkodd őket, tanulni sokat tudsz belőlük.

Mik a hátrányai az ingyenes weblap készítésnek?

Programozói tudás nélkül, nem fogod tudni teljesen személyre szabni, ugyanis rengeteg korlátozás van az ilyen ingyenes weblap készítő programoknál, talán ez a legnagyobb hátránya. A másik nagy hátránya egy ilyen ingyenes weblap készítő programnak, hogy biztos, hogy nem fogd tudni olyan funkciókkal ellátni, amikkel utána sikeresen tudsz majd érvényesülni az online világban.

Ez is hátrány, de a weblap készítését nem befolyásolja, viszont kínos lehet, mikor az ügyfeled, egy másik weboldalon jár és olyannak látja mint a tiéd. Ugyanis ezek az ingyenes online weblap készítő programok sablonokat használnak, melyek egyáltalán, vagy nagyon korlátozottan testre szabhatóak.

Mivel nem teljesen egyedi fejlesztés ezen tudnak spórolni, majd neked ingyenesen kínálni, mint a weblap készítés ingyenes álarc mögé bújva.

Sokkal profibb megoldás lehet, ha nyílt forráskódú CMS rendszereket használsz.

Ilyenek ingyenes weblap készítő programok lehetnek például:

Egy nyílt forráskódú rendszerrel a weblap készítés szintén ingyenes, még is a lehetőségek tárháza korlátlan. Ha bár komolyabb ráfordítás nélkül ezekkel sem fogsz valódi eredményeket elérni, hisz itt is szükséges az online marketing tudás és a weblap készítői tapasztalat, még is én azt gondolom, hogy ezekkel próbálkozz és igyekezz minél nagyobb tapasztalatot szerezni, ha valóban az ingyen weblap készítés a cél.

Ha szeretnéd jobban megismerni a wordpress-t, akkor ezt a korábbi írásomat feltétlen olvasd el: Mi az a wordpress?

Ha mégis inkább úgy döntesz hogy profi weblap készítés mellett döntesz, melyek profi weblap készítő szakemberek készítenek, akkor keress meg minket bizalommal és bár nem ingyen, de elkészítjük weblapodat, ami garantáltan sikert és rengeteg vevőt hoz majd neked.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük