Weblap készítés arculattervezés
július 18, 2018
Weblap készítés program
július 18, 2018

Weblap készítés ingyen google

Hogy megy a Weblap készítés ingyen a google ben?

A Google a leginkább elterjedt kereső szinte az egész világon, így Magyarországon is, így nem is csodálkozunk azon, ha minden weblap tulajdonos szeretne a legelejére kerülni. Meg is látta a Google a lehetőséget ebben az üzletágban, és létrehozott egy online rendszert, ahol a weblap készítés ingyen van.

Nagyon sok hasznos eszközt hozott már létre a Goolge elég sokat ismerünk is ezek közül, ilyenek a Google AdWords, a Google Analytics, a Google cégem stb. Lehet, hogy ezt a próbálkozást nem kellett volna annyira erőltetni, viszont egy a Weblap készítésre ingyen alkalmas Google alkalmazást kaptunk.

Nagyon nem ismerem, hogy hogyan megy a Weblap készítés ingyen a Google ben, de néhány szót mégis érdemes ejteni róla.

Itt tudod elérni a Google weblap készítő felületét:

https://gsuite.google.hu/intl/hu/products/sites/

A Weblap készítés ingyen Google ben előnyei

  • Nem kell éveket tanulnod, hogy programozói tudást szerezz
  • Mobilbarát Weblap készíthető, ami ma rendkívül előnyös
  • Korlátlan tárhellyel is lehet kérni, ami viszont már nem ingyenes

A Weblap készítés ingyen Google ben hátrányai

  • Nem mindig lesz ingyenes, 4-10 euróba kerül havonta
  • Korlátolt design lehetőségek, felejtsd el hogy trendi weblapod lesz
  • Korlátozottak a funkciók, nem valószínű, hogy el is fog adni a weblap

Mint látható a Weblap készítés ingyen a Google nél sincsen végül ingyen, ha gondolod elindulhatsz vele, viszonylag kevés pénzből, de ha már egyéb szolgáltatásokat szeretnénk, akkor azért itt is fizetni kell természetesen. Én a mondó vagyok, hogy itt az ideje elfelejteni az ingyenes eszközöket, mert egyrészt nem azok, másrészt biztos, hogy nem lesz megfelelő a végeredmény.  Annak ellenére, hogy nem ingyenes és nem is profi a Weblap készítés a google ön, még egy jó kezdet lehet, de komoly sikereket nem fogunk elérni vele.

Ha valóban profi weblapot szeretnél készíttetni, keress minket bátran, a legmodernebb eszközökkel vértezzük fel weblapod, a lehető legjobb áron.

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük