Weblap grafika készítés – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media
Mobilbarát weblap készítés
július 19, 2018
Weblap sablonok
július 19, 2018
Mutasd az összeset

Milyen a jó weblap grafika készítés? Weblap grafika készítés során mindig figyelembe vesszük az adott cég arculatát és ez alapján indulunk el, ha ez megvan, akkor természetesen figyelembe vesszük az aktuális webdesign trendeket. A weblap grafikai elemei tükrözik a cég tevékenységét, mert nem mutatna jól, ha egy sütis webshop esetében csupa komor színeket használnánk.

A weblap grafika készítés alapjai

Adott esetben a weblap grafika készítésnek két ismert módja van. Az egyik ha egy grafikus előre az ügyfél igényei alapján előre elkészíti a weblap grafikát Photoshopban, ilyenkor teljesen egyedi weblap grafikánk lesz. A másik lehetőség, ha előreprogramozott weblap sablonok közül választjuk ki a leginkább nekünk tetsző sablont. Nem kell megijedni, ugyanis ezek a sablonok teljesen egyedire és cégre szabhatóak, így nem áll fent annak a veszélye, hogy a konkurencia oldalán is a mi grafikai elemeinket látjuk.

A weblap grafikai készítésének menete

Alapos munkát igényel és első körben az ügyféllel megbeszéltek alapján szoktuk készíteni a weblap grafikáját. Az arculati kézikönyv szokott ilyenkor nagy segítséget nyújtani, de ha nem áll rendelkezésre ilyen, akkor sincsen baj, mert közösen átbeszéljük és kialakítjuk a weblap arculatát.

Tippek weblap grafika készítéshez

  • A weblap grafikája vezesse végig a látogatót a weblapon
  • Legyen mobilbarát weblap grafika
  • A mai kornak megfelelő legyen

Nem szabad sajnálni az időt a weblap grafika készítéstől, mert hosszú időre meghatározza online jelenlétünket. Próbáljunk megfelelő színvilágot és használható felépítést kialakítani, hogy az oda tévedt látogató számára a profizmus érződjön. Attól, mert egy weblap csillog, villog, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a felhasználók is szeretni fogják. Ha van lehetőség, nézessük át a weblap grafikáját készítés közben egy ismerőssel, aki még nem látta, hogy az esetleges hibákat és furcsaságokat észrevegyük és javítsuk, hiszen, amit már a mi szemünk megszokott, nem biztos, hogy észre vesszük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?