Weblap fejlesztés – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media
Weblap szerkesztés
július 19, 2018
Weboldal készítés árak
július 20, 2018
Mutasd az összeset

Mi az a weblap fejlesztés

Weblap fejlesztésnek hívjuk azt, amikor egy vállalkozás számára weblapot fejlesztünk, ami utána elérhető a világhálón, ezen a weblapon fog bemutatkozni a cég és itt tud majd új ügyfeleket, vásárlókat találni magának. Weblap fejlesztés esetében érdemes jól átgondolni a kezdeti lépéseket, mert nem egy évre, hanem akár 4-5 évre fejlesztjük weblapunkat. A weblap fejlesztés egy megtérülő befektetés, abban az esetben ha kellően van elkészítve, így érdemes profi weblap fejlesztéssel foglalkozó céget megbízni.

A weblap fejlesztés menete

A weblap fejlesztés kezdetekor, nagyon fontos a jól meghatározott cél, ugyanis tudnunk kell, hogy egy üzleti weblapot, vagy webshopot hozunk létre. Az előző esetében más módszerekkel és más stratégiával fejlesztjük a weblapot, mintha webáruházat fejlesztenénk. Egy üzleti weblapon is lehet értékesíteni, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen weblap motorral dolgozunk.

Weblap fejlesztés alapok

Milyen funkciókkal kell rendelkezzen egy weblap? Ma már az egyik alap követelmény, hogy mobilbarát weblap legyen, mivel a felhasználók több mint 60%-a telefonról nézi a weblapokat. Rendelkezzen saját szerkesztő felülettel, mellyel gond nélkül naprakészen tartható a weblap, és rendelkezzen az összes ma ismert marketing funkcióval, amivel könnyen és költséghatékonyan tud új vevőket szerezni. Számos funkció közül választhat, mi ezeket szoktuk egy weblapba fejleszteni.

 A weblap fejlesztés alapjai

A weblap fejlesztés nem egy minden napos dolog, ezért egyáltalán nem érdemes elkapkodni. Legyen szép és a modern kornak megfelelő, de ez önmagában még nem elég, tudnia kell valódi megoldást kínálni az oda látogató felhasználó számára, ezáltal növelve ügyfeleink számát. Fontos, hogy a weblap fejlesztés során megfelelő dizájnnal lássuk el a weblapot, de a dizájn, ne menjen a felhasználói élmény rovására, mert hiába szép az oldal, ha egyszerűen képtelen eladni.

A weblap fejlesztést követően, ne hanyagoljuk el weblapunkat, igyekezzünk mindig aktuális tartalommal feltölteni, ami segíti a látogatót a további döntéshozatalban. Erre megoldásként érdemes egy blogot is fejleszteni, ahol további hasznos témákkal láthatjuk el a weblap látogatóit.

Ha önnek fontos, hogy profi legyen a weblap fejlesztés, keressen meg minket bizalommal, állunk rendelkezésére.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?