Weblap szerkesztés
július 19, 2018
Weboldal készítés árak
július 20, 2018

Weblap fejlesztés

Weblap fejlesztés

Weblap fejlesztés profi csapattal

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk weblap fejlesztés témában és eddig már több mint 300 vállalkozásnak fejlesztettünk weblapot, így pontosan tudjuk, hogy milyen weblapra van szüksége ahhoz, hogy valódi eredményeket érjen el az online értékesítés világában.

Milyen funkciókat fejlesztünk weblapjába, hogy eredményes legyen?

  • Az első és legfontosabb, hogy az általunk fejlesztett weblap mobil optimalizált lesz, így minden eszközön egyaránt jól fog megjelenni, ez ma már elengedhetetlen, amikor már több mint 60%-ban mobilról böngésznek a felhasználók.
  • A weblapnak kell legyen egy konkrét meghatározott célja, hogy milyen marketing funkciót kell ellásson. Ezt közösen tervezzük meg Önnel, hogy a weboldal kiszolgálja üzleti céljait, majd ennek mentén építjük fel a weboldalt.
  • Mi nem kötjük Önt erőszakkal hozzánk, ha Ön szeretné a tartalmat naprakészen tartani és nem minket megbízni minden egyes alkalommal, akkor ezt a weblaphoz fejlesztett admin felület segítségével bármikor megteheti, természetesen ha nincs rá ideje és szükséges, mi is tudjuk vállalni.

Milyen egyéb marketing funkciókkal vértezzük fel új weblapját?
Nézze meg szolgáltatásunk részletes leírását!

Weblap fejlesztés referencia munkáink

Tekintse meg néhány referencia munkánkat!

Hogyan szerezhet vásárlókat új weblapjával?

A weblap elkészülte után lehetősége van igénybe venni Google Ads (Adwords) hirdetés kezelés vagy Facebook hirdetési szolgáltatásainkat. Professzionális online marketing szolgáltatásainkkal gyorsan szerezhet új megrendeléseket, vásárlókat.

Mi az a weblap fejlesztés

Weblap fejlesztésnek hívjuk azt, amikor egy vállalkozás számára weblapot fejlesztünk, ami utána elérhető a világhálón, ezen a weblapon fog bemutatkozni a cég és itt tud majd új ügyfeleket, vásárlókat találni magának. Weblap fejlesztés esetében érdemes jól átgondolni a kezdeti lépéseket, mert nem egy évre, hanem akár 4-5 évre fejlesztjük weblapunkat. A weblap fejlesztés egy megtérülő befektetés, abban az esetben ha kellően van elkészítve, így érdemes profi weblap fejlesztéssel foglalkozó céget megbízni.

A weblap fejlesztés menete

A weblap fejlesztés kezdetekor, nagyon fontos a jól meghatározott cél, ugyanis tudnunk kell, hogy egy üzleti weblapot, vagy webshopot hozunk létre. Az előző esetében más módszerekkel és más stratégiával fejlesztjük a weblapot, mintha webáruházat fejlesztenénk. Egy üzleti weblapon is lehet értékesíteni, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen weblap motorral dolgozunk.

Weblap fejlesztés alapok

weblap fejlesztes alapokMilyen funkciókkal kell rendelkezzen egy weblap? Ma már az egyik alap követelmény, hogy mobilbarát weblap legyen, mivel a felhasználók több mint 60%-a telefonról nézi a weblapokat. Rendelkezzen saját szerkesztő felülettel, mellyel gond nélkül naprakészen tartható a weblap, és rendelkezzen az összes ma ismert marketing funkcióval, amivel könnyen és költséghatékonyan tud új vevőket szerezni. Számos funkció közül választhat, mi ezeket szoktuk egy weblapba fejleszteni.

 A weblap fejlesztés alapjai

A weblap fejlesztés nem egy minden napos dolog, ezért egyáltalán nem érdemes elkapkodni. Legyen szép és a modern kornak megfelelő, de ez önmagában még nem elég, tudnia kell valódi megoldást kínálni az oda látogató felhasználó számára, ezáltal növelve ügyfeleink számát. Fontos, hogy a weblap fejlesztés során megfelelő dizájnnal lássuk el a weblapot, de a dizájn, ne menjen a felhasználói élmény rovására, mert hiába szép az oldal, ha egyszerűen képtelen eladni.

A weblap fejlesztést követően, ne hanyagoljuk el weblapunkat, igyekezzünk mindig aktuális tartalommal feltölteni, ami segíti a látogatót a további döntéshozatalban. Erre megoldásként érdemes egy blogot is fejleszteni, ahol további hasznos témákkal láthatjuk el a weblap látogatóit.

Ha önnek fontos, hogy profi legyen a weblap fejlesztés, keressen meg minket bizalommal, állunk rendelkezésére.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!