Egyedi webfejlesztés Garanciával
augusztus 1, 2018
Naturgarden.hu – Egy kertészeti weboldal készítése
augusztus 29, 2018

Webfejlesztés otthon, így kezdj neki

Webfejlesztés otthon

Hogyan csináld – webfejlesztés otthon

Ha otthon szeretnéd a webfejlesztést végezni, akkor arra több lehetőséged is van, melyeket mindjárt be is mutatok ebben a cikkben. De ha még csak most ismerkedsz a webfejlesztéssel, akkor mindenképpen egy webfejlesztés tanfolyamot ajánlok neked, ahol az alapoktól kezdve sajátíthatod el a webfejlesztés tudományát.

Webfejlesztés otthon – tanfolyamstartup-photos

Mindenképpen érdemes olyan oktató céget keresned, ahol megbízható tudással rendelkező oktatók vannak és akár már több éve oktatják a webfejlesztést. Ha szeretnél olvasni a témában, akkor a webfejlesztés tanfolyam cikkemet ajánlom neked.

 

Webfejlesztés otthon – ingyenes lehetőségek

Van lehetőséged a webfejlesztést otthonról, amolyan ingyenes eszközökkel is űzni, de fontos hozzátenni, hogy végül ezek sem lesznek ingyenesek, viszont jó kiindulási alap lehet és sok tapasztalatot szerezhetsz, viszonylag kevés anyagi ráfordítás mellett.

Itt találsz néhány ilyen ingyenes webfejlesztő eszközt:

Webfejlesztés otthon – alapok

A webfejlesztés fogalmáról is írtam már, ahol megismerkedhetsz azzal, hogy mi is a webfejlesztés. Nagy vonalakban két lehetőség közül választhatsz, az egyik az egyedi webfejlesztés a másik pedig egy CMS rendszer alapú weboldal készítés. Mind a kettőnek meg van a maga előnye és hátránya, ezekről szóló cikkeket, az előbb vastagon jelzett szavakra kattintva éred el.

Webfejlesztés otthon – wordpresswordpress_webfejlesztes_alapok

A WordPress is egy tartalomkezelő rendszer, melynek segítségével weboldalakat tudsz készíteni. Nagyon fejlett kis rendszer, szinte bármilyen weboldal fejlesztését el tudod vele végezni, csupán a komplexebb fejlesztések esetében lesz kevés.

Ha a webfejlesztést otthon szeretnéd végezni, mindenképp azt tanácsolom, hogy szerezz sok tudást és tapasztalatot, hogy profi weboldalakat készíts.

További hasznos cikkek, tanulmányok weboldal készítés témakörében:

december 17, 2018

A vevőszerző weboldal készítés nem 10 kattintás

augusztus 29, 2018

Naturgarden.hu – Egy kertészeti weboldal készítése

Egy kertészeti weboldal készítése Mindig jó olyan ügyfelekkel dolgozni, akik nyitottak az újdonságokra és hajlandóak tenni a sikerért. Sebestyénék úgy kerestek meg minket, hogy már több […]
augusztus 1, 2018
Webfejlesztés otthon

Webfejlesztés otthon, így kezdj neki

augusztus 1, 2018

Egyedi webfejlesztés Garanciával

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük