Webfejlesztés Budapest

Több száz vállalkozásnak segítettünk már a webfejlesztésben!

8 éves szakmai múlttal a hátunk mögött pontosan tudjuk, mire van szükségük ügyfeleinknek. Ha konkrét terve van, vagy el sem tudja képzelni milyen weboldalt szeretne, akkor is tudunk segíteni. Számtalan weboldal elkészítése után, gyorsan, gördülékenyen és precízen tudjuk megvalósítani elképzeléseit. Ön a saját szakmájához ért, mi pedig elérhetővé tesszük azt az online világban, méghozzá professzionális formában. Minden általunk készített weboldalra garanciát vállalunk, így Önnek nem kell attól tartania, hogy fél, vagy 1 év múlva kezdheti elölről a webfejlesztést, mert mi akkor is itt leszünk, ha épp csak elakadt valamiben, vagy tovább szeretné fejleszteni weboldalát. Az általunk készített weboldalak, gyorsak, marketing vezérelt felépítésűek, és könnyen kezelhetőek, egyszerűen imádják az ügyfeleink, de beszéljenek helyettünk majd a referenciáink!

Miért bízza profikra a honlap készítést?

Egy weboldalnak nem csak szépnek kell lennie, hanem „tudnia” is kell:

Informálni – mindezt úgy, hogy megoldást kínál a látogatók problémájára.

Képviselni – az Ön márkáját és vállalkozását, méghozzá hitelesen.

Eladni – hiszen ebből lesz Önnek több bevétele.

Ismerje meg az alábbi funkciókat, melyekből a webfejlesztés során egy profi weboldalt készítünk vállalkozása számára!

html_feature1-min

Saját szerkesztő felület

Mellyel könnyen létrehozhat új oldalakat, cikkeket, képeket tölthet fel, módosíthatja a szöveget, bármit! Az ehhez szükséges tudást betanítjuk.
mobiloptimalizált_weboldal_feature-2-min

Mobiloptimalizált megjelenés

Egyre jobban nő a mobilfelhasználók száma, így az ön mobilbarát honlapjának: gyorsnak, könnyen kezelhetőnek és élvezhetőnek kell lennie.
keresőbarát_feature-1-min

Keresőoptimalizált felépítés

Az általunk készített weblap rendelkezik egy SEO modullal, melynek segítségével, folyamatosan tornázhatja fel weblapját a Google találatai között.
korlátlan_oldal_feature-min

Korlátlan oldal, korlátlan design

Ön dönti el, hány oldalra van szüksége, és mi annyit programozunk. Olyan weblapot készítünk, amely igazodik tevékenységéhez, arculatához, színvilágához és a legújabb, 2018-as trendekhez.
keresőbarát_feature2-min

Okos kapcsolati űrlap

A felhasználók választhatnak, hogy mit szeretnének Önnek üzenni. Akár minden oldalhoz, vagy szolgáltatáshoz, termékhez külön tartozhat egy kapcsolati űrlap/megrendelő lap. A látogató választja ki, hogy milyen témában kíván üzenni Önnek, kiválaszthatja az adott terméket, rendelést adhat le, további információt kérhet Öntől. Az így leadott megrendelésekről, kérésekről Ön e-mail-ben azonnal értesítést kap.
időpontfoglalo_feauture

Időpont foglaló rendszer

Gyorsan és könnyen tudnak vállalkozásánál időpontot foglalni egy online naptáron keresztül. Szállodák, éttermek, szépségszalonok, fodrászok életét könnyíti meg az online időpontfoglaló rendszer.
chat_feauture

Online chat

Az online chat segítségével azonnal kapcsolatba léphet a weboldal látogatójával, megválaszolhatja kérdéseit a termékkel, vagy a szolgáltatásával kapcsolatban.
nyelvválasztó_feature-min

Nyelvválasztó módul

A nyelvválasztó modul segítségével, weboldalát akár több nyelven is elérhetővé teheti.
megosztás_feature1-min

Megosztás

Az egyes oldalakat megoszthatja a Facebookon, a Twitteren, a Google+-on, vagy elküldheti e-mailben, de ki is nyomtathatja. A könnyen, gyorsan megosztható oldalakkal a látogató egy pillanat alatt elküldheti ismerőseinek az Ön ajánlatát, termékét, szolgáltatását. Hogyan érdemes a Facebookon hirdetni?
facebook_integráció_feature-min

Facebook, Instagram, Google+

Meglévő Facebook, Instagram, Google+ oldalát integráljuk a weblapba, így ügyfelei azonnal követhetik vállalkozását ott is. Ha ezek nincsenek meg, létrehozzuk. Nem csak a rajongói tábor növelése miatt fontos, a keresőoptimalizálás során is jelentős tényező, versenyelőnyt szerezhet a konkurenciával szemben.
egyérintés_hívás1-min

Okos hívógomb

Telefonról egy érintéssel hívható telefonszám. Ha a látogató mobilról nézi honlapját, egy érintéssel már kapcsolatba is léphet vállalkozásával. Nem kell másolni, nem kell megjegyezni a telefonszámot, csak rábökni és már tárcsáz is a készülék. Gyors, praktikus, kényelmes.
okos_menu_feature-min

Okos menü

Ahogy a felhasználó lefele görget a weboldalon, a menü nem tűnik el, követi a tartalmat és igazodik hozzá. Nem szükséges állandóan a weblap tetejére görgetni, egyszerűen és gyorsan navigálhat.
hírlevél_feature1-min

Hírlevél küldő szoftver

Telepítünk weboldalára egy hírlevél küldő szoftvert, mellyel könnyen tudja tartani a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Már meglévő adatbázist is feltölthet, de létrehozhatunk egy űrlapot, amivel tovább bővítheti listáját. Küldjön különleges akciókat, ajánlatokat, akár időzítve is, legyen ott minden ügyfele postaládájában.
fóoldalra_feature-min

Főoldalra modul

Vállalkozásának logója minden oldalon meg fog jelenni, erre kattintva a felhasználó visszajuthat a fő oldalra.
blog_feature-min

Blog

Legyen naprakész! A blog segítségével bármit megoszthat a látogatókkal: hírek, újdonságok, fejlesztések, vagy akár indíthat egy online tanfolyamot blog formájában. Az egyszerű szövegszerkesztő segítségével könnyen szerkesztheti a tartalmat, képeket adhat hozzá, vagy törölhet.
képek_feature1-min

Képek, galériák

Vannak referenciái, olyan képei amit szívesen megosztana a látogatókkal? A képes és videós galériában ezt is könnyen és elegánsan megteheti, megoszthat mindent az érdeklődőkkel.
letöltés_feature-min

Letölthető tartalmak

Közzé tehet bármilyen letölthető tartalmat. Termék katalógusokat, leírásokat, táblázatokat, útmutatókat, esettanulmányokat. Az érdeklődők egy kattintással letölthetik azt.
webshop_feauture

Webáruház

Vegye ki részesedését az online kereskedelemből! Professzionális webáruházával, könnyen kezelheti a megrendeléseket, vagy akár a raktárkészletet. Az értékesítésekről statisztikát lát majd, így naprakészen követheti online forgalmát.
bbankkártyás_feature-min

Bankkártyás, vagy PayPal fizetés

Ezentúl nem okoz gondot majd ügyfeleinek, hogy kifizessék a számláikat, a megrendelt terméket, vagy szolgáltatást, akár azonnal tudnak fizetni, bankkártyával, vagy PayPal-al.
szamla_feauture

Számlázó program összeköttetés

Rendszerünk összeköthető a számlázz.hu, a számlahegy.hu és a billingo.hu online számlázó programokkal.
google_maps_feature3-min

Google Maps

Vállalkozását elhelyezzük a Google térképén. Az oldalba integrált térkép segítségével, ügyfelei gyorsan és könnyen tudják megtervezni az útvonalat vállalkozásához. Megadhatja a székhelyét, telephelyeit, irodáját bármilyen címet, akár többet is.
google_analytics_feature-min

Google Analytics

Weblapját összekötjük a Google Analytics-el. Nyomon követheti a forgalmát, honnan és kik keresték fel, mennyi időt töltöttek az oldalon, és melyik oldal tetszett nekik a legjobban. Látni fogja, hogy milyen kifejezésekre keresve jutottak el a weblapjára, és ezeket a kulcsszavakat tovább erősítheti. Folyamatosan elemezheti és optimalizálhatja weblapját.
gyorsa_feauture

Villámgyors oldalbetöltés

Az általunk készített weboldalak betöltési sebességét optimalizáljuk, így az oldal betöltési sebessége villámgyors.
biztonsag_feauture

Biztonság

Rengeteg kémprogram próbálkozik napi szinten feltörni a weboldalakat, így minden weboldalunk mellé biztonsági tűzfalat telepítünk.
határidő_feature-min

Rövid határidő

Tudjuk, hogy a mai világban a legértékesebb dolog az idő. Megrendelést követően 7-10 munkanapon belül a weblap garantáltan elkészül. A megrendelésekre lehetőség szerint néhány órán belül válaszolunk, így ne habozzon ha kérdése van, állunk rendelkezésére.
garancia_feature-min

Működési garancia

Nem eresztjük el a kezét! Élettartam garanciát vállalunk oldalára, és a mi hibánkból eredő problémákat azonnal javítjuk, így nem kell attól félnie, hogy weblapja nem fog üzemelni. Sőt, az átadást követő első hónapban, ha úgy érzi valami kimaradt volna, úgy azokat a változtatásokat is elvégezzük.

Tekintse meg néhány referencia munkánkat!

millionroses-ref
oktatozone-min
globalstore-ref
sportsorsok

AdNet Media - weboldal készítés, honlap készítés, weblap készítés

Ajándék 100 db névjegykártya


Megtervezünk és legyártunk Önnek 100 db névjegykártyát.

AdNet Media - weboldal készítés, honlap készítés, weblap készítés

Ajándék Ingyenes domain 1 évig


A weblap mellé most ajándékba adjuk a domain nevet az első évben.

AdNet Media - weboldal készítés, honlap készítés, weblap készítés

Ajándék Céges e-mail cím


Pl: [email protected], [email protected], [email protected] Az e-mail postafiókot be is állítjuk Önnek. Így, akár azonnal tudja használni üzleti e-mail címét.

AdNet Media - weboldal készítés, honlap készítés, weblap készítés

Ajándék Google AdWords kupon


Az első 15.000 Ft-ot mi álljuk! Tegye próbára az AdWords-öt és szerezzen olyan extra látogatókat, akik éppen az Ön termékeire vagy szolgáltatásaira keresnek rá az interneten..

Webfejlesztés Budapest, bízza profikra a webfejlesztést

Elkészítjük weblapját az összes fent felsorolt funkcióval, korlátok nélkül. Rövid határidővel, működési garanciával. Több éves szakmai múlttal a hátunk mögött tudjuk, hogy mit szeretnének ügyfeleink, így akár egy beszélgetés során is fel tudjuk mérni, hogy milyen weblapra van szüksége.

Ha konkrét terve van, vagy el sem tudja képzelni milyen weblapot szeretne, akkor is tudunk segíteni. A kapcsolatfelvételt követően személyesen tudunk egyeztetni, akár az Ön irodájában, vagy a miénkben.

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen telefonon!

+36 70 326 58 07

[email protected]

Írjon üzentet:

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Tudta?

A weboldalakat ma már több mint 73%-ban mobilról nézik. Mindösszesen 4 másodperc van rá, hogy meggyőzzük a látogatót, hogy az oldalon maradjon és további cselekvésre ösztönözzük. A látogatók 68%-a azonnal elhadja az oldalt, ha nem tud kényelmesen böngészni rajta. A gyors oldal betöltődés nem csak a Google-nek fontos, hanem a felhasználói élményben is kulcs szerepe van. A felsoroltak miatt, egy weboldal esetében elkerülhetetlen az “értékesítési tölcsér” és a minőségi felhasználói élmény kialakítása.

Szerezzen több vevőt egy marketing szemléletű weboldal segítségével!

Webfejlesztés Budapest, profi csapattal.

Vállaljuk weboldalának fejlesztését, a mai kornak megfelelő webdesignnal és marketing vezérelt felépítéssel. Ha szeretne olyan weboldalt fejleszteni, ami elősegíti üzleti növekedését, keressen minket bizalommal.

Webfejlesztés előnyei

  • Professzionális arculattal fog megjelenni a weben
  • Elérheti vele online üzleti céljait és több bevételt szerezhet
  • Bármilyen weboldal fejlesztését lehetővé teszi
  • Későbbiek során bármikor tovább fejleszthető
  • Teljesen egyedi funkcionalitásokat fejleszthetünk weboldalára

Ha szeretne profi webfejlesztéssel foglalkozó céget megbízni weboldalának elkészítésével, keressen meg minket bátran.

Webfejlesztéssel kapcsolatos érdekességeink:

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!