Üzlet

fgdfgfgf
május 29, 2019
Mutasd az összeset

Online Marketing Mesterfokon könyv

9 990 Ft


Útmutató a sikeres vevőszerző stratégia kialakításához

“Facebook, Instagram, Google Ads, YouTube, Seo? Rengeteg hasznos online marketing eszköz, de hogyan használd őket helyesen? Számos módszer és stratégia alkalmazása után, kialakítottam a saját értékesítési folyamatomat, amit marketingfolyosónak neveztem el. Az Online Marketing Mesterfokon című könyvemből most mindent megtanulhatsz, ami ahhoz kell, hogy értsd és helyén kezeld az online marketinget, valamint a leírtak segítségével elkészítheted saját értékesítési folyamataidat, amelyekkel eredményesen tudsz majd vevőket szerezni online. Egy mindent átfogó online marketing könyv, amit imádni fogsz!”

Bé Dénes – online marketing szakértő

Leírás

Mit tanulhatsz meg ebből az online marketing könyvből?

  • Hogyan vásárolnak az emberek online? Nem úgy vásárolunk online, mint a való életben, például a Tescoban. Az online vásárlás folyamata egy összetett rendszer, melyet ha ismersz, akkor sikeresen tudsz majd értékesítési folyamatokat kialakítani és akkor és olyan üzeneteket megjeleníteni a célcsoportod számára, amelyek lézerpontosan betalálnak náluk.
  • Mi a sikeres weboldalak 7 alapja? Jó dolog kiváló felhasználókat irányítani a weboldaladra és profin hirdetni, viszont ha a weboldalad nem tud eladni, nem tudja kiszolgálni a látogatót, akkor vesztettél, ugyanis a weboldalad az, ahol vásárolni fognak Tőled. Ismerd meg a megbízható weboldalak alapjait és alakíts ki tökéletesen értékesítő landing oldalakat (értékesítő oldalak)!
  • Hogyan alakíts ki erős bizalmat a vásárlóiddal? A vásárlás egyik alapja, hogy a vevőid bízzanak benned és kompetensnek tartsanak, ezért az erős bizalom kialakítása elengedhetetlen az online marketingben, ugyanis lehet, hogy személyesen egyszer sem találkoznak veled.
  • Hogyan használd a közösségi médiát? A közösségi média tombol! Mind a Facebook,az Instagram és a YouTube esetében is, azonban nem mindegy, hogy vállalkozóként melyikre, milyen figyelmet fordítasz. Lehet, hogy az egyik Neked való a másik esetében viszont keresni valód sincsen ott!
  • Mitől lesznek eredményesek a hirdetéseid? Kiket célozz meg, hogyan szólítsd meg őket? Milyen a jó hirdetés? Hova irányítsd a felhasználókat és milyen üzenetekkel szólítsd meg őket? Ezt mind megtudhatod a könyvből!
error: Figyelem: Védett tartalom!