Ingyen honlap saját domainnel
július 4, 2018
Weboldal készítés gyorsan
július 4, 2018
Mutasd az összeset

Saját profi honlap készítése

Profi honlap készítés marketinges csapattal

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk honlap készítés témában és eddig már több mint 300 vállalkozásnak készítettünk honlapot, így pontosan tudjuk, hogy milyen weblapra van szüksége ahhoz, hogy valódi eredményeket érjen el az online értékesítés világában.

Milyen funkciókat tartalmaz egy profi honlap készítés, hogy eredményes legyen?

  • Az első és legfontosabb, hogy az általunk fejlesztett honlap mobil optimalizált lesz, így minden eszközön egyaránt jól fog megjelenni, ez ma már elengedhetetlen, amikor már több mint 60%-ban mobilról böngésznek a felhasználók.
  • A honlapnak kell legyen egy konkrét meghatározott célja, hogy milyen marketing funkciót kell ellásson. Ezt közösen tervezzük meg Önnel, hogy a honlap kiszolgálja üzleti céljait, majd ennek mentén építjük fel a weboldalt.
  • Mi nem kötjük Önt erőszakkal hozzánk, ha Ön szeretné a tartalmat naprakészen tartani és nem minket megbízni minden egyes alkalommal, akkor ezt a weblaphoz fejlesztett admin felület segítségével bármikor megteheti, természetesen ha nincs rá ideje és szükséges, mi is tudjuk vállalni.

Milyen egyéb marketing funkciókkal vértezzük fel új profi honlapját?
Nézze meg szolgáltatásunk részletes leírását!

Tekintse meg néhány honlap készítés referencia munkánkat

A saját profi honlap készítése házilag elég komoly munkát igényel. Nem olyan egyszerű honlapot készíteni, mint azt néhány ingyenes weboldal készítő programot kínáló online honlap sugallja.

Ha valóban saját profi honlap készítését tervezed házilag, akkor arra megfelelő időt kell szánnod. Először is merülj el a témában és ismerd meg, milyen lehetőségeid vannak saját profi honlapot készíteni házilag.

Íme néhány eszköz a saját profi honlap készítéséhez házilag :

Ha ingyen szeretnél honlapot készíteni, akkor az alábbi linken találsz néhány ilyen online lehetőséget:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ezeken a honlapokon ingyenesen tudod elkészíteni a honlapodat, érdemes lehet kipróbálni.

Sajnos, sokszor amit ingyenesnek hirdetnek végül fizetős lesz. Nincs ez másképp a fent felsorolt oldalakkal sem, de jó kiinduló pont lehet, hogy megismerkedj az alapokkal és eleinte pénzt is tudsz spórolni, hogy majd elvégezz egy profi weboldal készítő tanfolyamot, ahol megtanulhatod lépésről lépésre, hogy hogyan tudsz saját profi honlapot készíteni házilag.

Ha egy fokkal komolyabbra vennéd az irányt, akkor ajánlom neked a wordpress-t ami egy nyílt forráskódú CMS rendszer, melynek segítségével néhány éven belül akár saját profi honlapot készíthetsz házilag.

A wordpress segítségével gyakorlatilag az egyszerű honlapoktól kezdve a komolyabb webáruházakig mindent meg tudsz majd csinálni, nyilván ehhez kell sok-sok tapasztalat és tudás. De erre is találsz tanfolyamot például a Ruandernél, ahol megtanulhatsz mindent a saját profi honlap készítés házilag témával kapcsolatban

Mint látod saját profi honlapot készíteni házilag nem annyira egyszerű feladat, de ha tényleg ezt szeretnéd csinálni, akkor jó sok tanulással és szorgalommal simán elérheted te is.

Ha még is inkább profi csapatra bíznád, akkor keress meg minket honlapod elkészítésével.

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük