Rólunk mondták

Lukács Judit - juditmanualweaving.com


Elvárásaim voltak azok alapján, amit a honlapotokon láttam, és bíztam abban, hogy az én elképzeléseim és a ti szakmai tudásotok úgy találkozik, hogy az eredmény a tiszta elégedettség. Fenntartásaim nem voltak, ha lettek volna nem benneteket választalak. A szakmai felkészültséget már az első találkozáskor tapasztaltam és szimpatikus volt az is, hogy nekem, mint laikusnak érthetően lett elmagyarázva, hogy az amit szeretnék, hogyan valósítható meg. Az AdNet Mediat nyugodt szívvel ajánlom mindazoknak, akik szeretnék honlapjukat elkészíteni. Az AdnetMédiával való együttműködés közben egy rugalmas, türelmes, kedves, humoros és a pontosságot szem előtt tartó csapatot ismerhettem meg. Köszönöm! Lukács Judit Tervező

Laskai Linda - laskaitreningek.hu


Mielőtt felkerestem a csapatot, sajnos rossz tapasztalataim lettek, lényegében feladtam, és csak mintegy utolsó érdeklődésként telefonáltam az Adnet Médiának. De rögtön a beszélgetés elején világos lett, hogy megtaláltam a honlapkészítőket! Szakmailag abszolút profik és minőségiek, egyúttal precízek-pontosak és gyorsak, emberileg pedig igazán rugalmasak, türelmesek. A honlap alakulását folyamatosan láthattam, és rögtön minden tetszett, rögtön az elképzeléseimnek megfelelő volt, és éppen azt teljesítették ki nagyon profin! Bármikor bármit meg tudtunk beszélni, mindig a megoldást keresték, és együtt örültünk közben is, és a végén is! Mindenkinek a legnagyobb nyugalommal ajánlom, hiszen azon kevés emberek közé tartoznak, akik mindezen szakmai, és emberi jellemzőkön túl, anyagilag is teljesen korrektek. Ha mindezt röviden kellene összefoglalnom, egyszerű a dolgom: a legjobbak. Tisztelettel köszönöm a munkátokat ez úton is!

Jakusovszky Zsuzsa - Feszpor Kft.


Maximálisan meg voltam elégedve a munkájukkal. Tartottam tőle, hogy nekem kell összeállítanom egy tervet, összegyűjteni az anyagot. Ehhez képest néhány nap alatt megkaptam a tervet és a hozzá rendelt mellékleteket. Ami nagyon megfelelt az elképzelésemnek a web lappal szemben. Természetesen ajánlom az ismerőseimnek, üzleti partnereimnek weblap készítésre társaságukat. Gyors, pontos , rugalmas munkavégzést tapasztaltam. A díjszabás is nagyon korrekt.

Takács Neléta


Amikor először kerestem fel az AdNet Médiásokat kicsit tartottam attól, hogy az elképzeléseim a honlapommal kapcsolatban mennyire megvalósíthatóak, és hogy sikerül-e hatékonyan együttműködnünk. Már az első találkozás után nyilvánvalóvá vált, hogy mindenre van számos ötletük, és nincs számukra megvalósíthatatlan elképzelés. Nagyon tetszettek a fiatalos ötletek, hatékonyan, gyorsan, gördülékenyen dolgoztunk együtt, minden kis apró kérésemet és változtatásomat azonnal megoldották. Egyértelműen elértem a célomat, olyan honlapot készítettek, amire folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket, az emberek beszélnek róla. Ezért tudom ajánlani mindenkinek, aki egy jó honlappal szeretné vállalkozásának sikerét elősegíteni.

Kiss Tamás - eurotippklub.hu


Precíz, profi munkát végeztetek a legkorrektebb áron! Megfogtátok az oldal lényegét, letisztult lett bizalom gerjesztő és nagyon rövid határidővel elkészült. Hálás köszönet a munkátokért!

Martinovics György - maganraktar.com


Rossz volt az előző céggel a tapasztalatom és tartottam attól, hogy nem kapok jó minőségű weblapot. Gyors, rugalmas, professzionális hozzáállást tapasztaltam, megfizethető, piacképes áron. Már ajánlottam is a szolgáltatásotokat.
Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!