Weboldal design készítés
július 5, 2018
Céges weboldal készítés
július 13, 2018

Olcsó weboldal készítés

Ebben a cikkben mutatok neked néhány lehetőséget, hogy hogyan lehet olcsó weboldal készítés.

A legfontosabb, hogy meghatározzuk mi számít olcsónak weboldalnak. Ha Te egy kezdő vállalkozás vagy, akkor nagyjából a weboldal készítés olyan  150.000 – 200.000 Ft között mozoghat, attól függően, hogy milyen célra szeretnél weboldalt készíteni. Ha mindenképp olcsó weboldal készítés a cél, akkor én ingyenes megoldásokat ajánlok neked, ahol Te magad tudod saját kezűleg elkészíteni a weboldalt, talán ez lesz a legjobb módja az olcsó weboldal készítésnek. Azonban, ha olyan céget keresel, aki olcsó weboldalakat készít, akkor fel kell hívjam a figyelmed, hogy ami olcsó az nem biztos, hogy jó. Számos oka lehet, hogy valaki olcsó weboldalakat készít, vagy nem tud róla számlát adni, vagy mellékesként csinálja, amivel annyi baj, van, hogy miután elkészült a weboldalad, lehet hogy pár hónap után eltűnik aki csinálta és már nem tudsz rajta módosítani, se hozzáférni, így nem mindegy hogy olcsó weboldal készítésre vágysz, vagy megfelelőre.

Ha weboldalt készítesz, akkor valószínűleg, annak valami célja van, például szeretnéd a vásárlóidat, ügyfeleidet elérni online, ha valaki olcsó, gagyi weboldalt készít neked, szerinted milyen lesz a megítélése a cégednek?

Én személy szerint elzárkózom az olcsó weboldal készítés től, így inkább mutatnék neked néhány ingyenes, saját magad által is létrehozható weboldal készítő eszközt.

Olcsó weboldal készítés – online weboldal készítő programok.

Van jó néhány magát ingyenes weboldal készítőként hirdető online program, amivel gyorsan és költség kímélően tudsz létrehozni weboldalakat saját kezűleg. Ennek annyi csak a hátránya, hogy végül nem ingyenes, viszont olcsó weboldal készítési lehetőség.

Az alábbi oldalakon találsz ilyen online rendszereket:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ha lehet kerüld az olcsó megoldásokat, mert végül csak többe kerül, mert ha valaki olcsón megcsinálja neked, lehet, hogy hamar el is tűnik, te pedig kezdheted előröl a weboldal készítést, ami kétszer kifizetve, már biztos hogy nem lesz olcsó.

Ha szeretnél profi weboldal készítő céggel együtt dolgozni, keress meg minket bátran!

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük