Weblap design készítés
július 19, 2018
Céges weblap készítés
július 19, 2018

Olcsó weblap készítés

Összeszedtem néhány lehetőséget, hogy hogyan lehet olcsó a Weblap készítés.

Szerintem érdemes rögtön az elején tisztázni, hogy mi is számít olcsó weblapnak. Amennyiben kezdő vállalkozásod van és nem szeretnél hihetetlenül bonyolult weblapot készíttetni, akkor nagyjából a Weblap készítés olyan 150.000 – 300.000 Ft között lesz, attól függően, hogy milyen funkcionalitással szeretnéd ellátni.

Ha mindenképpen az olcsó Weblap készítés a cél, akkor érdemes lehet kipróbálnod néhány ingyenes weblap készítési lehetőséget, ahol Te magad tudod saját kezűleg tudod elkészíteni a Weblapot, ugyanis ez a legjobb módja az olcsó weblap készítésnek.

Ha az a célod, hogy olyan weblap készítő céget keressél, aki olcsó weblap készítéssel foglalkozik, akkor jó ha tudod, hogy ami olcsó, az még nem jelenti azt, hogy jó is. Sőt. Elég gyanús az, aki olcsó weblap készítéssel foglalkozik, mert vagy nem tud róla számlát adni, vagy mellékesként csinálja, amivel semmi más baj nincs, csak annyi, hogy miután elkészült a weblapod, lehet, hogy pár hónap múlva már nem fogod elérni, mert jobb dolga akadt és te ott fogsz állni egy olcsó, ámbár használhatatlan weblappal. Így szerintem nem mindegy hogy olcsó Weblap készítésre vágysz, vagy sokkal inkább megfelelőre.

Ha weblapot készítesz, akkor azt biztos vagyok benne, hogy valamilyen célból teszed, gondolom, hogy szeretnél több vevőt elérni online, vagy megmutatni, hogy milyen menő vállalkozásod van.
Ha valaki olcsó, gagyi Weblapot készít neked, szerinted milyen lesz a megítélése a vállalkozásodnak?

Én kerülném az olcsó weblap készítést és gondolok itt az 50-60 e Ft-ért készített weboldalakra, mert még az is lehet, hogy kinéz valahogy, de hogy nem úgy fog működni, ahogy elvárnád az biztos.

Ha mégis maradnál az olcsó lehetőségeknél, akkor inkább mutatnék neked néhány ingyenes, saját magad által is létrehozható Weblap készítő eszközt.

Olcsó Weblap készítés – online Weblap készítő programok.

Létezik egy pár magát ingyenes Weblap készítőként hirdető online felület, amivel mondhatni költség kímélően tudsz létrehozni Weblapokat. Azt is érdemes tudni ezekről, hogy ezek az eszközök nem ingyenesek, viszont nyugodt szívvel olcsó Weblap készítési lehetőségnek mondhatóak.

Az alábbi oldalakon találsz ilyen olcsó weblap készítő rendszereket:

https://www.webnode.hu

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ha lehet, inkább kerüld az olcsó megoldásokat, mert végül valószínűleg többe kerül majd mint eredetileg tervezted, lehet, hogy olcsón megcsinálja neked valaki a Weblapot, de az is lehet, hogy ilyen gyorsan el is tűnik, te pedig kezdheted előröl a Weblap készítést, ami kétszer kifizetve, már több mint valószínű, hogy nem lesz olcsó.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük