Weboldal design készítés
július 5, 2018
Olcsó weboldal készítés
július 13, 2018
Mutasd az összeset

Milyen a profi weboldal készítés

profi weboldal készítés

Számos módszer létezik, hogy egy vállalkozás weboldalt készítsen magának. Az ingyenes megoldásoktól kezdve egészen a profi weboldal készítésig. Ebben a cikkben szeretném ismertetni, hogy milyen lehetőségei van egy cégnek weboldalt készíteni, illetve, hogy ha profi weboldalt szeretne, akkor azt hogyan tudja megtenni.

Első körben szeretnék bemutatni néhány ingyenes lehetőséget és ezekről írni pár mondatot.

Számos ingyenes lehetőség van az interneten, melyekkel el lehet indulni, ha valaki költség hatékonyan szeretné megoldani a weboldal készítést, azonban ezeknek számos hátránya van.

Ott kezdődik a probléma, hogy a legtöbb ingyenes lehetőség elég hamar fizetőssé válik, ha szintet szeretnénk lépni, ilyen lehet például, ha szeretnénk, hogy saját domainnel rendelkezzen a weboldalunk, akkor azért már fizetni kell. Ezek mellett számos funkcióban korlátozhatnak az ilyen ingyenes weboldal készítő platformok, melyektől nem lesz professzionális a weboldalunk és végül nem segít hozzá üzleti céljainkhoz.

Ezek ellenére még is szeretnék felsorolni néhány lehetőséget:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

profi weboldal készítés

Ezeken az oldalakon ingyenesen van lehetőség elindulni, hogy weboldalt készítsünk. Azért mondom, hogy elindulni, mert később mindegyik fizetőssé válik.

De mi van akkor ha profi weboldal készítésén törjük a fejünket? A legmegbízhatóbb módszer, ha erre profi webfejlesztő csapatot keresünk fel és őket bízzuk meg weboldalunk elkészítésével.

Miért fontos a profi weboldal készítő csapat?

Sokan vannak az interneten, akik hirdetik szolgáltatásukat, néhol botrányosan alacsony áron. Ezzel csak az a probléma, hogy ilyen árakon nem lehet elkészíteni egy weboldalt és mellette üzletileg fennmaradni. Általában ezek a fejlesztők, ezen okokból kifolyólag hamar el is tűnnek, mert a kezdeti lelkesedés hamar alább fagy. Ezzel az a baj, hogy aki viszont velük készítette a weboldalát, az később már nem éri el, nem tudja továbbfejleszteni esetleg egy komoly hibát nem tud elhárítani és így kereshet újabb fejlesztőt, ami újabb költséget jelent.

Mindenképpen érdemes megnézni, hogy kivel dolgozunk együtt. Először ellenőrizzük a céges adatokat, majd nézzük meg a referenciákat. Intő jel lehet, ha a fejlesztővel csak egy kávézóban tudunk találkozni, mert nagy valószínűséggel otthonról dolgozik, csapat és minden komolyabb háttér nélkül.

Ha ezeken megvagyunk érdemes megkérdezni, milyen garanciát vállalnak szerződésben természetesen, ami biztosíték számunkra, hogy később is elérhető lesz weboldalunk.

Ma már ezek alapnak számítanak egy profi weboldal készítése során:

  • Mobiloptimalizált
  • Saját szerkesztő felület
  • Marketing vezérelt felépítésű
  • Google rendszerek adminisztrálása
  • Bankkártyás fizetési lehetőség biztosítása
  • Komoly tárhely szolgáltatóval fennálló kapcsolat

Ha ezekre odafigyel, akkor garantáltan nem lesz meglepetés és az eredmény egy profi weboldal lesz.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Figyelem: Védett tartalom!