KIK VAGYUNK?
ISMERJEN MEG MINKET!

MI A LEGJOBB REKLÁM?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

Az Adnet Media egy online marketing ügynökség, többek között Facebook és Google Ads hirdetésekkel, webfejlesztéssel, mobilalkalmazás fejlesztéssel és ezek oktatásával foglalkozik.
Célunk, hogy ügyfeleink számára kimagasló szolgáltatást biztosítsunk minden területen. Éppen ezért hivatalos Google Partnerként fontosnak tartjuk a folyamatos tanulást és fejlődést, valamint szoros kapcsolatot ápolunk a Google Magyarország irodájával, így közös rendezvények és workshopok formájában támogatjuk a hazai vállalkozások online marketing iránti elköteleződését.
Fontos számunkra, hogy ügyfeleinkre nem csak elvégzendő projektként tekintünk, hanem szeretnénk minden lehetőséggel hozzájárulni a vállalkozásának fejlesztéséhez, ezért került kialakításra prémium szolgáltatásunk a Vállalkozásfejlesztő Online Marketing, melynek keretein belül teljes körű marketing szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, kezdve a stratégia alkotással a hirdetési fiókok folyamatos optimalizálásán át, egészen a hírlevél kampányok futtatásáig.
Nem unalmas kampányokat készítünk, hanem olyan online marketing rendszereket, melyek folyamatosan képesek ügyfeleink igényeit kiszolgálni és hozzásegítik vállalkozásuk fejlesztéséhez.

2011-es megalapulásunk óta számos ügyfelünknek tudtunk segíteni, megoldva olyan problémákat, melyet más cégekkel addig nem tudtak.

Bé Dénes
alapító

A CSAPAT

Bé Dénes

Online marketing szakértő


2010 óta foglalkozik marketinggel, hitelesített Google Ads szakértő. Első számú célja, hogy a partnereinek mindig a legmodernebb és leghatékonyabb hirdetési lehetőségeket biztosítsa. Fontos számára, hogy a hirdetésre szánt költségek mindig megtérüljenek, és plusz bevételt hozzanak.

Rémai Lili

Online marketing menedzser


Lili sikeresen kezeli ügyfeleink Facebook&Instagram és Google Ads hirdetéseit, valamint hírlevél kampányokat készít. Szenvedélye a weboldalak elemzése és célja, hogy azok minél eredményesebbek legyenek.

Hegedűs Attila

Szövegíró, tartalom marketinges


A weboldal egyik legfontosabb eleme a szöveg, ha képes meggyőzni, vásárlásra ösztönözni, akkor máris nyertünk. Attila feladata hogy hipnotikus web- és reklám szövegeket írjon, akár weboldalra, akár a közösségi média felületeire.

Szilvágyi András

Webfejlesztő, projekt menedzser


András a weboldal fejlesztés, grafika készítés, és online marketing világában mozog immár 12 éve. Tapasztaltait szívesen megosztja az ügyfelekkel, és tanácsaival segíti a vállalkozások hatékonyabb működését az online platformokon.

Bíró Roland

Webfejlesztő


Roland a kódok szerelmese, nem nyugszik, ha nincsen minden a helyén. Roppant precíz és csak a maximumot engedi meg magának. Nincs az a weboldal, amit fel lehetne törni, ha Roland állítja be a tűzfalakat.

Varga Gábor

Webfejlesztő, programozó


Gábor hegeszti nálunk a kódokat, bármilyen webes alkalmazás fejlesztésére képes. Ha kell, bármilyen programot összeköt az online világgal és elérhetővé teszi a neten, egyedi fejlesztésekben Ő itt a guru.

AZ ÉLET NÁLUNK…

Ilyen a Google irodája Magyarországon, a Google NextGen Agency program keretein belül, többször járhattunk ott.

Igazán inspiráló hely, nézd meg a videót. 🙂

Miért jó velünk dolgozni?

  • Fiatalos, lendületes csapat – Nem szeretünk unatkozni! Igyekszünk mindig a legmodernebb lehetőségeket biztosítani ügyfeleinknek, ahhoz hogy versenyelőnybe kerüljenek a konkurenciához képest. Figyeljük és bőrünkön tapasztaljuk a legújabb fejlesztéseket, lehetőségeket.
  • Szakértelem, folyamatos továbbképzés – Számos képzésen részt vettünk, folyamatosan ellátogatunk a Google Magyarország rendezvényeire, de az itthoni cégek oktatásain is részt veszünk. Nem sok olyan könyv van a hazai piacon, amit ne olvastunk volna.
  • Személyre szabott lehetőségek – Minden ügyfelünket személyesen keressük fel, megismerve az iparágat. Alkalomadtán körbejárjuk a telepet, megnézzük a termékeket, kipróbáljuk a szolgáltatást, hogy még jobban azonosulni tudjunk a vállalkozással.
  • Több eszköz, több lehetőség – Szolgáltatásaink között szerepel az: online marketing, webfejlesztés, nyomda, LCD reklám, újság, így minden ügyfelünknek személyre szabott ajánlattal tudunk élni, és nem fogunk eladni olyan valamit, ami lehet, hogy nem is hoz eredményt.


Célunk:

  • A tudásunk legjavának biztosítása ügyfeleink számára
  • Kellemes, hatékony és megbízható munkakapcsolat kialakítása
  • A legmodernebb és leghatékonyabb hirdetési, és webfejlesztési lehetőségek biztosítása
  • Ügyfeleink bevételének növelés, a hirdetési költségek hatékony alkalmazása
  • Hosszútávú partner kapcsolat kialakítása, ügyfeleink céljaira a sajátunkként tekintünk
Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!