Kik vagyunk? – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media

KIK VAGYUNK? ISMERJEN MEG MINKET!

MI A LEGJOBB REKLÁM?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

Az AdNet Media egy webfejlesztő és marketing ügynökség, amely online és offline területen is tapasztalattal rendelkező vállalkozás. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink marketing rendszerét, ne csak online szemmel nézzük, hanem azt esetenként össze is kössük a való világgal, így megalkotunk olyan marketing rendszereket, melyek profin és akár több csatornán képesek kiszolgálni az ügyfeleket.

2010-es megalapulásunk óta számos ügyfelünknek tudtunk segíteni, megoldva olyan problémákat, melyet más cégekkel addig nem tudtak.

Bula Denes _google adwords minosites_ weboldal_keszites_adnetmedia

A CSAPAT

Bula Dénes

Online marketing szakértő


2010 óta foglalkozik marketinggel, első számú célja, hogy a partnereinek mindig a legmodernebb és leghatékonyabb hirdetési lehetőségeket biztosítsa. Fontos számára, hogy a hirdetésre szánt költségek mindig megtérüljenek, és plusz bevételt hozzanak.

Horváth Ivett

Online marketing menedzser


Ivett szenvedélye az online marketing, sikeresen kezeli ügyfeleink Facebook és Google Ads hirdetéseit. Imád fotózni és mestere a Photoshopnak, így roppant ötletes kreatívokat készít ügyfeleinknek.

Szilvágyi András

Webfejlesztő, projekt menedzser


András a weboldal fejlesztés, grafika készítés, és online marketing világában mozog immár 8 éve. Tapasztaltait szívesen megosztja az ügyfelekkel, és tanácsaival segíti a vállalkozások hatékonyabb működését az online platformokon.

Bíró Roland

Webfejlesztő


Roland a kódok szerelmes, nem nyugszik, ha nincsen minden a helyén. Roppant precíz és csak a maximumot engedi meg magának. Nincs az a weboldal, amit fel lehetne törni, ha Roland állítja be a tűzfalakat.

AZ ÉLET NÁLUNK…

Google Ads Search Certification_ Google_kep
Bula Denes _google adwords minosites_ weboldal_keszites_adnetmedia
32160685_10216228485967888_7615704295505133568_n
cof
google-groundon
Bula Denes _google adwords basic minosites_ weboldal_keszites_adnetmedia
lévai-richárddal
edf
35671455_10216545840821561_2362877585039294464_n

Miért jó velünk dolgozni?

  • Fiatalos, lendületes csapat – Nem szeretünk unatkozni! Igyekszünk mindig a legmodernebb lehetőségeket biztosítani ügyfeleinknek, ahhoz hogy versenyelőnybe kerüljenek a konkurenciához képest. Figyeljük és bőrünkön tapasztaljuk a legújabb fejlesztéseket, lehetőségeket.
  • Szakértelem, folyamatos továbbképzés – Számos képzésen részt vettünk, folyamatosan ellátogatunk a Google Magyarország rendezvényeire, de az itthoni cégek oktatásain is részt veszünk. Nem sok olyan könyv van a hazai piacon, amit ne olvastunk volna.
  • Személyre szabott lehetőségek – Minden ügyfelünket személyesen keressük fel, megismerve az iparágat. Alkalomadtán körbejárjuk a telepet, megnézzük a termékeket, kipróbáljuk a szolgáltatást, hogy még jobban azonosulni tudjunk a vállalkozással.
  • Több eszköz, több lehetőség – Szolgáltatásaink között szerepel az: online marketing, webfejlesztés, nyomda, LCD reklám, újság, így minden ügyfelünknek személyre szabott ajánlattal tudunk élni, és nem fogunk eladni olyan valamit, ami lehet, hogy nem is hoz eredményt.


Célunk:

  • A tudásunk legjavának biztosítása ügyfeleink számára
  • Kellemes, hatékony és megbízható munkakapcsolat kialakítása
  • A legmodernebb és leghatékonyabb hirdetési, és webfejlesztési lehetőségek biztosítása
  • Ügyfeleink bevételének növelés, a hirdetési költségek hatékony alkalmazása
  • Hosszútávú partner kapcsolat kialakítása, ügyfeleink céljaira a sajátunkként tekintünk

Partnereink

minicrm
szamlazzhu
csomagpont
rackforest
0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?