Iroda bútorok értékesítése online – goldburo.hu weboldal készítése – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media

Iroda bútorok értékesítése online – goldburo.hu weboldal készítése

globalstore_ webaruhaz keszites adnet media
Global Store – A világ egyetlen webáruházban
június 14, 2018
strategy
Weboldal készítés árak
június 19, 2018
Mutasd az összeset

Iroda bútorok értékesítése online – goldburo.hu weboldal készítése

kép

A goldburo.hu weboldal, amolyan webkatalógusként üzemel, se nem webáruház, se nem weboldal. Ezt abban az esetben szoktuk alkalmazni, ha konkrét webshopot nem szeretne az ügyfél, de még is szeretné professzionális módon megjeleníteni a termékeit. Elsődleges szempont volt, hogy a termékeket megfelelően kategorizáljuk, hogy a felhasználó könnyen és gyorsan tudjon navigálni az oldalon belül a különböző szűrők segítségével pedig könnyen keressen a termékek között.

goldburohu_akcio_ajanlat_adnetmedia_weboldal_keszites

Az online marketing célok kialakítása.

Az első feladatunk a weboldal struktúrális kialakítás után az volt, hogy megnézzük, milyen formában keresik a cég termékeit online. Hamar kiderült, hogy a Google AdWords lesz a megfelelő megoldás, hiszen a legtöbb terméküket keresik a Google-ön. Megfigyelhető volt, hogy egyes termékek kattintásonkénti költsége magasabb volt mint a többi, a magasabb árú kulcsszavak sem voltak rosszak, de első körben biztosra akartunk menni, így kevesebb pénzért szerettünk volna, több látogatót “vásárolni”. Ennek eredménye képpen az iroda forgószékeket kezdtük el hirdetni az AdWords-ben, mert magas volt a keresések havi száma, illetve megfelelő volt egy kattintás költsége is.

A webkatalógust ezek mentén alakítottuk. A landing page (ahova a felhasználó érkezik a hirdetésre történőm kattintás után) az irodai forgószékek gyűjtő kategória volt. Itt sorrendben a legolcsóbb székeket tettük előre és volt, amelyiket külön le is akcióztuk, hogy még vonzóbb legyen az ajánlat. Ezen felül egy speciális akciót hirdettünk minden termékre, ami 10% kedvezményt jelentett, plusz egy későbbi újra vásárlásra ösztönző akciót is kitaláltunk, miszerint egy a vásárlás értékének tíz százalékával megegyező kupont kap 100.000 Ft fölötti vásárlás esetén. Mindenképp fontos volt, hogy a vonzó ajánlatot megfelelően alakítsuk ki, hogy eltérjünk a konkurenciától.

A weboldalon lehetőség van az egyes termékekre ajánlatot kérni, melyeket mi pontosan látunk  a Google Analitycs-ben, így az adatok alapján tovbb tudtuk hangolni a weboldalt, hogy a megfelelő ajánlatokat helyezzük szem elé. Innen már nem volt nehéz dolgunk, így “csak” hónapról hónapra újabb akciókat és vonzó ajánlatokat alakítottunk ki.

A megfelelő weboldal felépítés, a kiváló vonzó ajánlatok és a jól beállított hirdetések eredménye a rendszeres ajánlatkérés, többek között 100 db-os irodai szék megrendelés, teljes iroda berendezés, tárgyaló asztalok megrendelései. A jól kialakított vonzó ajánlatok és felépítés ugyanis behúzza a megfelelő vásárlót, majd a weboldalnak köszönhetően, kiegészítő értékesítésként további termékeket is el tud adni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?