Honlap üzemeltetés árak
július 4, 2018
Weboldal készítés gyorsan
július 4, 2018

Ingyen honlap saját domainnel

Hogyan lesz ingyen honlapod saját domainnel

Legtöbb esetben az ingyen honlap saját domainnel elérhetetlen vállalkozás, mert a legtöbbször azért, hogy saját domained legyen egy ingyenes honlap készítő programmal, azért már kemény pénzeket kell fizetni.

Ingyenes Facebook Webáruház oktató videó!

Még nincs Facebook webáruházad? 

Tanuld meg ebből a mindenre kiterjedő oktatóvideóból és kezd el értékesíteni a termékeid, vagy szolgáltatásaidat a Facebookon!

Az ingyenes videós anyagot korlátlan ideig megnézheted!

Legyél sikeres a weben egy profi Facebook webáruházzal!

Csak add meg a neved és az e-mail címed és már küldjük is az oktató videót!

Az ingyenes honlap saját domainnel lehetőségei

Mint említettem, nem igen valószínű, hogy ezt megoldod, ha csak nem, megtanulsz profin honlapot szerkeszteni és elkészíted saját magadnak. De ha ezzel meg is vagy, akkor is a domain az már tuti fizetős lesz, hiszen ezt egy, vagy két évre meg kell vásárolnod azaz a domaint regisztrálnod kell, aminek a díja .hu domain esetében is minimum 1.500 Ft.

Szóval mint látható, az ingyen honlap saját domainnel elég necces vállalkozás, azonban kihozhatod minél olcsóbbra, ha ingyenes honlap szerkesztő programot választasz, ami ahogy említettem nem létezik, mert ott is fizetni kell, igaz kevesebbet mintha egy profi honlap készítő csapatra bízod az oldalad fejlesztését, azonban itt még mindig meg van a hátránya annak, hogy üzletileg nem lesz megfelelően működő honlapod.

Na de ha mindenképpen ingyen honlapot szeretnél saját domainnel, akkor ezeket a lehetőségeket neked ajánlom:

www.webnode.hu  

www.zombeek.hu

www.simplesite.com

Ezeken a honlapokon ingyenesen tudod elkészíteni a honlapodat, érdemes lehet kipróbálni, de vigyázz, mert végül domainnel már nem lesz ingyenes.

Mikor ajánlott az ingyen honlap saját domainnel?

Hát legtöbbször soha, mivel a végeredmény nem fog előrébb vinni a célodhoz és ugyan kapsz valamit, amit akár még honlapnak is lehet nevezni, de nem fog megfelelően működni.

Ha jobb eredményt szeretnél, akkor válaszd valamelyik CMS rendszert és építsd tudásod ezekre. Ezek is olcsóbb megoldások, azonban hogy valódi sikert érj el honlapkészítés kapcsán, itt is szükség lesz komolyabb tudásra.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük