Webfejlesztés 10 éves tapasztalattal
július 20, 2018
Saját weboldal készítés
Saját weboldal készítés
július 26, 2018

HTML weboldal készítés

Mi az a HTML weboldal készítés

A HTML egy leíró nyelv, amivel a weboldalakat készítjük. Egy programozói nyelv, melynek segítségével bármilyen weboldalt el tudunk készíteni. Ezt a program nyelvet szokás elsőként megtanulni.

HTML weboldal készítés típusok

  • Üzleti oldal
  • Bemutatkozó oldal
  • Webáruház
  • Landing oldalak
  • Különböző portálok

Ha szeretne Ön is teljesen egyedi weboldalt készíttetni, ami teljes mértékben megfelel a mai kor követelményeinek, nézze meg weboldal készítés ajánlatunkat itt.

Html weboldal készítés

A HTML weboldal készítés előnyei

Bizonyára Ön is olyan weboldalt szeretne készíttetni, ami vállalkozása összes igényét lefedi. A HTML weboldal készítés során semmilyen korlátba nem ütközhet, bármilyen fejlesztés megvalósítható. Ha szeretné összekötni a weboldalát egy számlázó programmal, vagy bármilyen CRM rendszerrel esetleg raktárkezelő programmal, akkor azt mindenképpen HTML weboldal készítés keretein belül tudjuk megvalósítani. Ha nincsen ilyen egyedi igénye, akkor elegendő lehet egy CMS tartalomkezelő rendszerrel készített weboldal, ami sokkal egyszerűbb, gyorsabban el lehet készíteni a weboldalt és nem utolsó sorban olcsóbb is lesz. Ilyen tartalomkezelő rendszer a WordPress is, mi ezzel is dolgozunk. Minden esetben az ügyfél igényeihez mérten választunk weboldalt motort, hogy a céljaihoz és pénztárcájához is alkalmazkodjunk.

Html weboldal készítés

A HTML weboldal készítés hátrányai

Mint mindennek a HTML weboldal készítésnek is vannak hátrányai. Számos előnye van és el is nyomják a hátrányokat, de érdemes megemlíteni. Az egyik hátránya, hogy jóval drágább lesz mint egy tartalomkezelővel készített weboldal. A másik, hogy mivel egyedi weboldal készítésről beszélünk, így ha az Önnek fejlesztett weboldal készítője nem lesz elérhető, valamilyen okból kifolyólag, akkor lehet, hogy újra kell készíteni a weboldalt, mert egy másik fejlesztő sokkal nehezebben fogja tudni kibogozni a már kész weboldal kódjait.

Érdemes átgondolni, hogy HTML weboldal készítés, vagy CMS rendszer mellett döntünk. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Természetesen ha összetettebb funkciókat szeretnénk megvalósítani, akkor a HTML weboldal készítés lesz a megfelelő.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük