HTML weboldal készítés – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media
Webfejlesztés árak
július 20, 2018
Saját weboldal készítés
július 26, 2018
Mutasd az összeset

Mi az a HTML weboldal készítés

A HTML egy leíró nyelv, amivel a weboldalakat készítjük. Egy programozói nyelv, melynek segítségével bármilyen weboldalt el tudunk készíteni. Ezt a program nyelvet szokás elsőként megtanulni.

HTML weboldal készítés típusok

  • Üzleti oldal
  • Bemutatkozó oldal
  • Webáruház
  • Landing oldalak
  • Különböző portálok

Ha szeretne Ön is teljesen egyedi weboldalt készíttetni, ami teljes mértékben megfelel a mai kor követelményeinek, nézze meg weboldal készítés ajánlatunkat itt.

A HTML weboldal készítés előnyei

Bizonyára Ön is olyan weboldalt szeretne készíttetni, ami vállalkozása összes igényét lefedi. A HTML weboldal készítés során semmilyen korlátba nem ütközhet, bármilyen fejlesztés megvalósítható. Ha szeretné összekötni a weboldalát egy számlázó programmal, vagy bármilyen CRM rendszerrel esetleg raktárkezelő programmal, akkor azt mindenképpen HTML weboldal készítés keretein belül tudjuk megvalósítani. Ha nincsen ilyen egyedi igénye, akkor elegendő lehet egy CMS tartalomkezelő rendszerrel készített weboldal, ami sokkal egyszerűbb, gyorsabban el lehet készíteni a weboldalt és nem utolsó sorban olcsóbb is lesz. Ilyen tartalomkezelő rendszer a WordPress is, mi ezzel is dolgozunk. Minden esetben az ügyfél igényeihez mérten választunk weboldalt motort, hogy a céljaihoz és pénztárcájához is alkalmazkodjunk.

A HTML weboldal készítés hátrányai

Mint mindennek a HTML weboldal készítésnek is vannak hátrányai. Számos előnye van és el is nyomják a hátrányokat, de érdemes megemlíteni. Az egyik hátránya, hogy jóval drágább lesz mint egy tartalomkezelővel készített weboldal. A másik, hogy mivel egyedi weboldal készítésről beszélünk, így ha az Önnek fejlesztett weboldal készítője nem lesz elérhető, valamilyen okból kifolyólag, akkor lehet, hogy újra kell készíteni a weboldalt, mert egy másik fejlesztő sokkal nehezebben fogja tudni kibogozni a már kész weboldal kódjait.

Érdemes átgondolni, hogy HTML weboldal készítés, vagy CMS rendszer mellett döntünk. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Természetesen ha összetettebb funkciókat szeretnénk megvalósítani, akkor a HTML weboldal készítés lesz a megfelelő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?