Honlapkészítés ingyen google
július 16, 2018
Honlap design készítés
július 16, 2018

Honlapkészítés program

Mindjárt fel is sorolok neked néhány honlap készítés programot, de előbb nézzük meg mi kell ahhoz, hogy honlapot készíts. Mindenképpen szükség lesz egy domain névre és egy tárhelyre, ahova feltöltöd majd a honlapot. Ha ezek megvannak, utána meg kell tervezned a honlap arculatát. Ha ezek is megvannak, akkor szükséged lesz menüpontokra és megfelelő tartalomra. Fontos lehet a céged a Google Maps-en elhelyezni és ezt a térképet betenni a honlapba.

És ha mindezekkel megvagy, akkor a honlap készítés program kiválasztása lesz a következő feladatod. Ha meg van a honlap készítő program, utána megfelelően rendbe kell tenned a honlapod felépítését és meg kell határoznod az üzleti célokat. Lehet, hogy webáruházat, de lehet hogy csak egy üzleti bemutatkozó honlapot akarsz készíteni, egyáltalán nem mindegy, hogy ezen honlap készítéshez milyen programot választasz.

Honlap készítés program, programok

Ha online szeretnél honlapot készíteni és ehhez keresel programot, akkor próbáld ki az alábbi programok valamelyikét. Véleményem szerint az online honlap készítés program lehet a megfelelő, ha gyorsan és könnyen szeretnél indulni.

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Az online honlap készítés program előnyei

  • Könnyen és gyorsan be tudod üzemelni honlapod
  • Még az is lehet, hogy ingyenesen el tudsz indulni
  • Költségkímélő tanulási lehetőség

Az online honlap készítés program hátrányai

  • Ezek általában végül nem ingyenesek
  • Korlátozott lehetőségeid vannak
  • A webdesign lehetőségeid is korlátozottak

Még is jó lehet, ha honlap készítő programot keresel, akkor egy online honlap készítő felületen indulj el.

Ha úgy döntesz, hogy számítógépes honlap készítés programot választasz, akkor kösd fel a gatyád, hogy komolyan kell majd a kódokat ütnöd, nap, mint nap. Ennek az a hátránya, hogy sok időt fog elvenni tőled a honlap készítés, viszont az előnye, hogy bármilyen honlap készítését tudod vállalni. Ma már számos honlap készítő program biztosít nagyszerű lehetőségeket, viszont ha komolyabban akarod venni a honlap készítést, akkor ajánlom, hogy végezz el egy honlap készítő tanfolyamot.

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük