A honlapkészítés lépései
július 16, 2018
Honlapkészítés alapjai
július 16, 2018

Honlapkészítés kezdőknek

A honlap készítés kezdőknek mindenképpen egy honlap készítő tanfolyammal ajánlott elkezdeni. Ha most honlap készítésen töröd a fejed, akkor tudd, hogy nem éppen egyszerű dologba vágtad a fejszéd. Ha szeretnél profi honlapokat készíteni és kezdő vagy, akkor én mindenképpen egy honlap készítő tanfolyamot ajánlanék neked.

Hogyan kezdj neki a honlap készítésnek kezdőként

Nagyon fontos dolog a kellő utána járás, hogy mindent ismerj a honlap készítés témában. Számos ingyenes honlap készítő lehetőség is van, sajnos azt érdemes tudni róluk, hogy végül nem lesznek ingyenesek és mivel elég korlátozottak ezért nem biztos, hogy a legjobb megoldás lesz számodra. Az alábbi ingyenes honlap készítő oldalakat megnézheted, jó alap lehet kezdőknek és tudsz kicsit ismerkedni a honlap készítéssel:

A honlap készítés kezdő szinten mindenképpen egy alap tanfolyamot jelent, ilyenek lehetnek például a Ruander tanfolyamai, ezek biztos alapot adnak neked a további fejlődéshez. Mindenképpen végezz el egy weboldal szerkesztő tanfolyamot és ha azzal megvagy, akkor kezd el elmélyíteni a tudásod és szerezz tapasztalatot.

Az alap fogalmak, amire szüksége van egy kezdő honlap készítőnek:

  • Mi az a php
  • A css leíró nyelv
  • Javascript
  • Mysql adatbázis kezelés

Ha ezeket már magabiztos tudod használni, jöhetnek a nyílt forráskódú cms rendszerek, ilyen például a wordpress és a joomla.

Tippek honlap készítés kapcsán kezdőknek

  • Ügyelj rá, hogy megfelelő tudást szerezz
  • Ha lehet ismerkedj meg az összes leíró nyelvvel, minél részletesebben
  • Figyelj oda a megfelelő dizájnra is legyen szép a honlap
  • Használható és valóban működő honlapot készíts ügyfeleidnek

Azt hiszem ezek a dolgok szükségesek honlapkészítés kapcsán kezdőknek.

Sok sikert kívánok!

 

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük