Honlapkészítés arculattervezés
július 16, 2018
Honlapkészítés program
július 16, 2018

Honlapkészítés ingyen google

Hogy megy a honlap készítés ingyen a google ben?

A Google a legnagyobb és legjobban használt kereső ma Magyarországon, így nem is csoda, ha minden honlap tulajdonos szeretne az első oldalaira kerülni. Gyorsan meg is látta ebbe a lehetőséget a Google és létrehozott egy felületet ahol honlap készítés ingyen van.

A Goolge számos hasznos terméket dobott a piacra, ilyenek a Google AdWords, a Google Analytics, a Google cégem stb. Azonban lehet, hogy ezzel a próbálkozással kicsit mellé fogtak, viszont egy a honlap készítésre ingyen alkalmas Google alkalmazást készítettek.

Nagyon nem ismerem, hogy hogyan megy a honlap készítés ingyen a Google ben, de néhány gondolat még is érdemes.

Ingyenes Facebook Webáruház oktató videó!

Még nincs Facebook webáruházad? 

Tanuld meg ebből a mindenre kiterjedő oktatóvideóból és kezd el értékesíteni a termékeid, vagy szolgáltatásaidat a Facebookon!

Az ingyenes videós anyagot korlátlan ideig megnézheted!

Legyél sikeres a weben egy profi Facebook webáruházzal!

Csak add meg a neved és az e-mail címed és már küldjük is az oktató videót!

A honlap készítés ingyen Google ben előnyei

A honlap készítés ingyen Google ben hátrányai

  • Nem mindig lesz ingyenes, 4-10 euró havonta körülbelül
  • Korlátolt design lehetőségek
  • Korlátozottak a funkciók

Mint látható a honlap készítés ingyen a Google nél sincsen teljesen ingyen, szóval el lehet vele indulni kevés pénzből, de ha már egyéb szolgáltatásokat szeretnénk, akkor azért itt is fizetni kell. Szerintem jobb lenne elefeljteni az ingyenes dolgokat, mert ilyen már a mesékben se nagyon létezik. Annak ellenére, hogy nem ingyenes a honlap készítés a google ön sem, egy jó kezdet lehet, de hogy üzleti sikereket nem érünk el vele az szinte garantált.

Itt tudod elérni a Google ingyenes honlap készítőjét:

https://www.google.com/business/how-it-works/website/

Ha valóban profi honlapkészítés a cél, keress minket bátran, garantált minőséget fogsz kapni.

Google Ads / AdWords tanfolyam

Profi online hirdetéseket szeretnél elérni a Google Ads / AdWords hirdetéseiddel? Akkor a Google Ads / AdWords tanfolyam neked való! Ez az online Google Ads AdWords tanfolyam  végigvezet a teljes hirdetés kezelő megismerésén, melynek eredményeként sikeres és ügyfélt hozó hirdetéseket tudsz létrehozni, hogy növeld az online értékesítéseidet.  A Google Ads / AdWords tanfolyam az alapoktól kezdi, majd így megy bele az egyre mélyebb elméleti és gyakorlati részletekbe a konverzió mérésen át a remarketing hirdetésekig mindent megtanulhatsz. A Google Ads / AdWords tanfolyam ajánlott kezdőknek, akik még csak most kezdenek megismerkedni a rejtelmeivel, valamint azoknak is, akik már hirdetnek ugyan, de nem a várt eredményeket kapják.

A Google Ads / AdWords tanfolyam előnyei:

  • 4 órás videós anyag
  • korlátlan idejű hozzáférés
  • A-tól Z-ig, mindenre kiterjedő
  • Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Bővebb információt itt találsz: Google AdWords tanfolyam

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük