Webdesign trendek 2018
július 4, 2018
Ingyen honlap saját domainnel
július 4, 2018

Honlap üzemeltetés árak

Mik a honlap üzemeltetés árak?

A honlap üzemeltetés árai sok mindentől függ. Egy honlap költségei sok elemből épülnek fel. Nézzünk meg néhányat:

  • Tárhely: ezt általában éves díjfizetéssel fizeti a tulajdonos és a honlap méretétől függ. Egy átlagos honlap esetében ez olyan 4-5 e Ft évente. Egy webáruház esetében, ahol sok képpel kell számolni ott már 10-15e Ft is évente.
  • Domain név: a domain név a honlap neve lesz a www. valami.hu. Ezt is egy évre lehet bérelni a .hu domain ára 1.500 Ft körül mozog míg a .eu .com domainek olyan 3-4 e Ft-ba kerülnek évente
  • A weboldal készítés ára: Ez teljesen egyedi ár lesz és egyszeri díj, melyet a fejlesztésért kell kifizetni. Egyszerű weboldaltól a komolyabbon át a webshopokig olyan 100e és 1.5 millió Ft között mozoghat
  • A honlap karbantartása: Ezek is egyedi árak lesznek az adott munkaóra függvényében lehet számolni, olyan 10-20e Ft/ munkaóra.

A honlap üzemeltetés árai változhatnak

  • Ha egyedi szerződést kötünk a fejlesztővel
  • Fejlesztési szint függvényében

A honlap üzemeltetés árak mint látható elég szerteágazóak, érdemes olyan csapatot találni, aki hosszútávon a rendelkezésünkre áll, így elkerülve azt, hogy átverjenek és biztos profi honlapunk üzemeljen.

Mint látható vannak éves árak és eseti árak. Ezekre érdemes oda figyelni és a tárhely szolgáltatót is kellően alaposan megválasztani.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

1 Comment

  1. Antal Ottó szerint:

    Azzal kéréssel fordulo önökhöz .hogy zubortex kft weblapjai már elavultak nincs méterárú-rövidárú csödbe ment Kispeströl Kossuth lajos utcába a telephely megszünt új tepephely 2220 Vecsés károly ut 68 egyenes és ferdepántot készitenek és nagrágderékbélelőt készitetünk egy weblapot / zubortexkft.webnode.hu ebben már benne van a mivel foglalkoznak tudnának e segiteni üdv Antal Ottó / [email protected] köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük