Honlap szerkesztés - AdNet Media - Online marketing szakértőktől
honlap fejlesztes
Honlap fejlesztés
július 17, 2018
Weblap készítés ingyen
július 17, 2018
Mutasd az összeset

Mi az a honlap szerkesztés. A honlap szerkesztést kétféleképpen is lehet értelmezni, az egyik az, amikor az elkészült honlapot szerkesztjük és frissen tartjuk a tartalmat, a másik, amikor még egy nem létező honlapot szeretnénk elkészíteni. Ebben a bejegyzésben ezt a két lehetőséget fogjuk tárgyalni

Honlap szerkesztés, avagy a honlap naprakészen tartása

Érdemes tisztázni ezt a fogalmat, hisz honlap szerkesztés alatt azt értjük, amikor a már meglévő honlap tartalmát szerkesztjük, bővítjük. Nagyon fontos, hogy egy elkészült honlapot tudjunk szerkeszteni, hiszen a tartalom mindig változik. Vannak esetek, amikor ez nem olyan sűrű, de érdemes olyan honlapot készíttetni, ami szerkeszthető.

Honlap szerkesztés – a tartalom

Fontos, hogy a honlapunkon közzétett tartalmat frissítsük időnként, már csak azért is, hogy ne tűnjön az oldal elavultnak. Másfelől a Google is szereti, ha időnként friss tartalommal bővítjük a honlapunkat.

Az alábbiak jönnek szóba honlap szerkesztés kapcsán:

  • Szöveges tartalom – aktualizálni az árakat, infókat
  • Képes tartalom – új képek, akár termék, vagy a vállalkozást érintő képi tartalmak
  • Blog bejegyzés – új hírek, információk a vállalkozással kapcsolatban

Honlap szerkesztés, avagy honlap készítés

A honlap szerkesztés nem a helyes kifejezés a honlap készítésre, de sokan így is használják. Ha valóban jól működő honlapot szeretnénk fejleszteni, akkor érdemes profi csapatot megbízni és rászánni a megfelelő időt és díjat, hogy profi honlapunk legyen, mert ez fogja meghatározni az online üzleti sikerünket és ha nem vigyázunk, könnyen ablakon kidobott pénz lehet, amit honlap szerkesztésre költünk.  A honlap szerkesztés történhet teljesen egyedi honlap készítésként, vagy egy CMS rendszer által. Mind a két lehetőség jó megoldás lehet, attól függően, hogy milyen honlapot szeretnénk szerkeszteni/készíteni.

Ha szeretne profi honlap szerkesztővel dolgozni, keressen meg minket bátran. Az általunk készített honlapok szerkesztővel is rendelkeznek, így könnyen naprakészen tarthatóak.

 

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?