weboldal sablonok
Weboldal sablonok
július 13, 2018
Honlap készítés otthon
július 16, 2018
Mutasd az összeset

Honlap készítés ingyen

A honlap készítés ingyenes lehetőségei

Az a helyzet, hogy most meg kell osszak veled egy nagy titkot. Sajnos semmi nincsen ingyen. Ahhoz, hogy profi honlapot készíts, nagyon sokat kell tanulnod és sok tapasztalatot kell szerezned. Léteznek ingyenes honlap készítő programok a neten online formában, de sajnos az összes esetében az tapasztalható, hogy végül nem lesz a honlap készítés ingyenes, mert valamiért díjat fognak felszámolni.

Ha ingyen honlap készítésbe fogtál, akkor az alábbi linkeken találsz néhány ilyen online lehetőséget, amit érdemes lehet megnézni:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ezeken a honlapokon ingyenesen tudod elkészíteni a honlapodat, próbálkozz velük, tanulásnak jó lehet.

Mik a hátrányai az ingyenes honlap készítésnek?

A legnagyobb hátránya, hogy programozói tudás nélkül, nem fogod tudni teljesen személyre szabni, ugyanis rengeteg korlátozás van az ilyen ingyenes honlap készítő programoknál. A másik és talán komolyabb hátránya, hogy bár elkészül a honlap, de ingyenesen nem tudod úgy elkészíteni a honlapod, hogy valóban el tudjon adni, vagyis az üzleti sikereidhez nem fog hozzá járulni.

Nem annyira hátrány, inkább megítélés szempontjából nem túl pozitív, hogy lehet, hogy egy idő után szembe fog jönni veled a neten egy hasonló honlap, mert ezek az ingyenes honlap készítő programok, sablonok alapján dolgoznak. Mivel nem teljesen egyedi fejlesztés ezen tudnak spórolni, majd neked ingyenesen kínálni, mint honlap készítés ingyen álarc mögé bújva.

Sokkal jobb megoldás lehet, ha nyílt forráskódú CMS rendszereket használsz.

Ilyenek lehetnek például:

Egy nyílt forráskódú rendszerrel a honlap készítés szintén ingyenes, még is sokkal több lehetőséget kínálnak. Ha bár komolyabb ráfordítás nélkül ezekkel sem fogsz valódi eredményeket elérni, hisz itt is szükséges az online marketing tudás és a honlap készítői tapasztalat. Még is azt mondom neked, hogy ezekkel próbálkozz és igyekezz minél nagyobb tapasztalatot szerezni, ha valóban ingyen honlap készítés a cél.

Ha szeretnéd jobban megismerni a wordpress-t, akkor ezt a korábbi írásomat feltétlen olvasd el: Mi az a wordpress?

Ha mégis inkább úgy döntesz hogy profi honlap készítés mellett döntesz, melyek profi honlap készítő szakemberek készítenek, akkor fordulj hozzánk bizalommal és bár nem ingyen, de elkészítjük honlapodat, ami garantáltan sikereket és több vevőt hoz.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük