Honlap fejlesztés – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media
Honlap sablonok
július 16, 2018
Honlap szerkesztés
július 17, 2018
Mutasd az összeset

Mi az a honlap fejlesztés

Akkor beszélünk honlap fejleszésről, ha egy cég, vagy vállalkozás számára online formában elérhető honlapot fejlesztünk. Honlap fejlesztés esetében érdemes jól átgondolni a kezdeti lépéseket, mert nem egy évre, hanem akár 4-5 évre fejlesztjük honlapunkat, mert hogy jól működik e az nagy mértékben meghatározza vállalkozásunk sikerét. A honlap fejlesztés hosszú időre egy egyszeri költség, így érdemes profi honlap fejlesztéssel foglalkozó céget megbízni.

A honlap fejlesztés menete

A honlap fejlesztés kezdetén az ügyféllel közösen meghatározzuk a honlap fejlesztés célját, ami lehet egy üzleti honlap, vagy akár egy webshop. Az előző esetében teljesen máshogy fejlesztjük a honlapot, mintha webáruházat fejlesztenénk. Egy üzleti honlapon is lehet értékesíteni, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen honlap motorral dolgozunk.

Honlap fejlesztés alapok

Milyen funkciókkal kell rendelkezzen egy honlap? Nos a legfontosabb, hogy mobilbarát honlap legyen, mivel ma már több mint 60%-ban mobilról nézik az oldalakat. Rendelkezzen saját szerkesztő felülettel, mellyel naprakészen tartható a honlap, és legyen felvértezve minden olyan marketing funkcióval, amivel egy vevőszerző gépezetté alakítható. Számos funkció közül választhat, mi ezeket szoktuk fejleszteni.

 A honlap fejlesztés alapjai

A honlap fejlesztés nem egy egyszerű dolog, nem érdemes elkapkodni. Nem elég hogy szép honlapunk legyen, annak tudnia kell valódi megoldást kínálni az oda érkező látogató számára, ezáltal növelve ügyfélkörünket. Fontos, hogy a honlap fejlesztés során, vegyük figyelembe az aktuális trendeket és megfelelő dizájnnal lássuk el az oldalt, de figyeljen oda, hogy a dizájn, ne menjen a felhasználói élmény rovására, mert hiába szép az oldal, ha tud eladni.

A honlap fejlesztést követően, igyekezzünk mindig naprakészen tartani a honlapunkat és aktuális tartalommal feltölteni, ami segíti a látogatót a további döntéshozatalban. Erre megoldásként érdemes egy blogot is fejleszteni, ahol folyamatosan újdonságokat és híreket oszthatunk meg a látogatókkal.

Ha szeretne egy profi honlapt fejleszteni, keressen meg minket bizalommal, állunk rendelkezésére.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?