Céges weblap készítés
július 19, 2018
Profi weblap készítés
július 19, 2018

Egyedi weblap készítés

Mi az az egyedi weblap készítés?

Ma ha valaki felmegy a világhálóra, csupán néhány kattintás alatt megtalálja azt, amit keres. Nincsen ez másképp az ön konkurenciájának esetében sem, hiszen 1-2 másodpercre található öntől, ezért fontos, hogy kitűnjön a konkurenciától, elengedhetetlen az egyedi weblap készítés.

Mindenképpen egyedi weblap készítés kell legyen a cél és ehhez a kezdetekben fontos, hogy a cég arculata megfelelően el legyen készítve. Érdemes erre kellő energiát és időt szánni, mert a későbbi sikereinket nagy mértékben meg fogja határozni a jól kidolgozott arculat.

A másik értelmezésben a weblap készítés akkor lesz egyedi, ha nem egy előre elkészített sablon alapján dolgozunk, hanem a weblap fejlesztő egyedileg programozza le a weblapot. Szintén nem szoktuk egyedi weblap készítésnek nevezni, ha egy nyílt forráskódú cms rendszerben készül a weblap, bár a megnevezésen kívül más különbség nem igazán érezhető a végeredményben.

Az egyedi weblap készítés előnyei

  • Kedvünk szerinti felépítés és dizájn
  • Nincsen korlát a funkciókban, minden megvalósítható, amit a szakmai tudás megold
  • Bármilyen egyéb programmal és szolgáltatással összeköthető, kombinálható

Az egyedi weblap készítés hátrányai

  • Mivel a weblap fejlesztő egyedi weblap kódolásáról beszélünk, így más már nem szívesen és nehezebben nyúl bele
  • Ezért, ha a fejlesztőt valamiért cserélni szeretnénk, akkor lehet, hogy újra kell készíteni a weblapot

Jó dolog az egyedi weblap készítés, de nem mindig szükséges. Ha valami nagyon komplex dolgot szeretnénk, például a weblapunkat összekötni egy nagyker weblapjával, vagy teljesen egyedi crm és számlázó programmal, akkor érdemes lehet, sőt csak így fogjuk tudni megoldani. Egyéb esetben elég lehet egy CMS rendszer is, például egy wordpress weblap készítése.

Mi az AdNet Media-nál vállaljuk egyedi weblap készítését is.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!