Olcsó weblap készítés
július 19, 2018
Egyedi weblap készítés
július 19, 2018

Céges weblap készítés

Az alábbi lehetőségek vannak céges weblap készítésre

Egy jóra való cég, ma már nem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen online, így elengedhetetlen a céges weblap készítés. Ha nem elérhető egy cég online, akkor az nagyjából egyet jelent azzal, hogy nem is létezik.

A céges weblap készítés alapjai

Szintén elvárható egy modern cégtől, hogy legyen céges arculata, arculati kézikönyve, amit nem csak az online világban, hanem a mindennapi működés közben használ. Ez az arculat lesz az, amit felhasználunk a céges weblap készítés során is. Ha egy vállalkozás nem rendelkezik egységes arculattal, akkor az az első, hogy azt elkészítjük, e nélkül nem lehet elkezdeni a céges weblap készítést.

A weblap lesz az, ami bemutatja a céget a weben, ezért nagyon fontos, hogy arculat és alapok rendben legyenek. Nem kelt túl jó benyomást és nem járul hozzá vállalkozásunk megítéléséhez,egy elhanyagolt weblap szétesett megjelenése.

Céges weblap készítés – tárhely és domain

A céges weblap egy tárhelyről fog üzemelni és szüksége lesz egy domain névre is, amivel meg tudjuk találni a weben.  A céges weblap készítés során fontos, hogy megfelelő domain nevet válasszunk, ami jól leírja a szolgáltatást, vagy a céget.

Céges weblap készítés – felépítés

A weblap cselekvésre kell ösztönözze a látogatót, ami fontos a cég számára, ilyenek lehetnek az ajánlat kérés, telefonhívás, vásárlás, hírlevél feliratkozás.

Céges weblap készítés – marketing

Ma már marketing vezérelt felépítés nélkül lehetetlen valóban működő weblapot készíteni, ezért nagyon fontos, hogy a céges weblapot okosan építsük fel és végül hirdessük is profin a különböző online marketing lehetőségekkel.

Ha szeretne profi céges weblap készítést, keressen meg minket bátran!

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!