Az Év étterme 2016 – Avagy, így készült az Alabárdos étterem weboldala

6 dolog amiért, a legtöbb cég weboldala sikertelen
október 16, 2017
Global Store – A világ egyetlen webáruházban
június 14, 2018

Az Év étterme 2016 – Avagy, így készült az Alabárdos étterem weboldala

Weboldal készítés az év étterme számára

Mindig nagy öröm számomra, hogy ha exkluzív ügyfelekkel dolgozhatunk együtt. A legjobb dolog benne, hogy egy már létező dologhoz tehetünk hozzá még valamit. Nem volt ez másképp az Alabárdos étterem esetében. Érdemes tudni róluk, hogy a Budai várnegyed szívében találhatóak meg és tradicionális magyar ízeket szolgálnak fel újragondolt formában, kitűnő borok társaságában.

alabárdos étterem _ weboldal készítés adnet media

 

Nem volt egyszerű a feladat, hiszen egy nívós környezetet kellett online formába öltenünk. Elsődleges szempont volt, hogy a Budai vár hangulatát és a kor világát adjuk vissza képi formában. Ehhez nem volt nehéz dolgunk képeket találni, mivel a neten számtalan kép közül lehet válogatni, mégis úgy kellett kialakítsuk, hogy az étterem stílusához alkalmazkodjon.

Szerencsére az ételekről kaptunk profi fotós álltal készített képeket, így ezeket gond nélkül be tudtuk építeni a weboldalba. A minőségi képek, mind az ételekről, mind az étteremről elengedhetetlen részei voltak a hangulat kialakításának.

A weboldalt két nyelven készítettük angol és magyar, hogy a külföldi turisták számára se okozzon gondot az információ szerzés és asztalfoglalás. Az utóbbira két lehetősége is van a vendégeknek, hiszen készítettünk mi is egy űrlapot, melyen keresztül, gyorsan és könnyen tudnak asztalt foglalni, a másik rendszert pedig a restu.hu bitósította.

alabárdos étterem étlap_ weboldal készítés adnet media

Az alap menüpontokon felül helyett kapott még galéria, bemutatkozás, elismeréseink menüpont, továbbá egy vendégkönyv, valamint egy 3D virtuális séta is.

Még is azt gondolom, hogy a legfontosabb dolog ezen weboldal készítésénél a megjelenés volt, hiszen tükröznie kell egyrészt a történelem egy darabját, valamint az Alabárdos étterem színvonalát.

Örülünk, hogy hozzájárulhattunk sikerükhöz egy gyönyörű szép weboldallal.

Köszönjük!

alabárdos étterem asztalfoglalás_ weboldal készítés adnet media

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!