Webfejlesztés kezdőknek
július 31, 2018
Egyedi webfejlesztés Garanciával
augusztus 1, 2018

A webfejlesztés fogalma

Webfejlesztés alatt minden olyan programozást értünk, amely végül egy grafikai elemekből álló rendszert alkot, online felületen. Webfejlesztés alatt leginkább a weboldal készítést értjük, ami egy online „névjegykártya” mellyel bemutatjuk vállalkozásunkat. A webfejlesztés fogalma kiterjedhet egyéb online szoftverekre és programokra, mint online számlázó program, raktár és nyilvántartás kezelő program, de első körben weboldal készítés kapcsán szoktuk használni.

Webfejlesztés fogalma – alapoka webfejlesztés fogalma és alapjai

Mi szükséges a webfejlesztéshez. Leginkább a megfelelő tudás, amivel képesek vagyunk weboldalakat programozni, itt egy cikk amiben a webfejlesztés tanfolyamokat tárgyalom, ha szeretnél többet megtudni a témában olvasd el a cikket.

A webfejelsztés alapjaihoz tartozik továbbá a tárhely és a domain név, ezek biztosítják a fejlesztéshez szükséges környezetet. Érdemes körültekintően megválasztani mind a tárhely és mind a domain nevet is.

Webfejlesztés fogalma – módszerek

Általánosságban két irány közül lehet választani ha webfejlesztéssel kezdünk el foglalkozni. Az egyik az egyedi webfejlesztés, azaz, amikor teljesen az alapoktól fejlesztjük és valósítjuk meg a weboldalt, a másik lehetőség, amikor egy CMS rendszerrel készítjük, aminek az előnye, hogy a weboldal motorja már meg van írva, gyakorlatilag azt fejlesztjük tovább.

Webfejlesztés fogalma – sikeres weboldalaka webfejlesztés fogalma a sikeres weboldalak titka

Sikeres weboldalt akkor tudunk készíteni, ha nem csak a fejlesztéshez, hanem annak tényleges, vállalkozás szempontjából is értékes funkcionalitását is ismerjük és alkalmazzuk. Ma már marketing tevékenység nélkül egy weboldal szinte értéktelen, ha nem találják meg a keresőben, ha nincs konkrét meghatározott célja és marketing terve, akkor a webfejlesztésre szánt összeg, kidobott pénz az ablakon.

További hasznos cikkek és tanulmányok weboldal készítés témában:

december 17, 2018

A vevőszerző weboldal készítés nem 10 kattintás

augusztus 29, 2018

Naturgarden.hu – Egy kertészeti weboldal készítése

Egy kertészeti weboldal készítése Mindig jó olyan ügyfelekkel dolgozni, akik nyitottak az újdonságokra és hajlandóak tenni a sikerért. Sebestyénék úgy kerestek meg minket, hogy már több […]
augusztus 1, 2018
Webfejlesztés otthon

Webfejlesztés otthon, így kezdj neki

augusztus 1, 2018

Egyedi webfejlesztés Garanciával

augusztus 1, 2018

A webfejlesztés fogalma

július 31, 2018

Webfejlesztés kezdőknek

július 31, 2018

Webfejlesztés tanfolyam

július 31, 2018
Webfejlesztés alapok

Webfejlesztés alapok

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük