A webfejlesztés fogalma – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media
Webfejlesztés kezdőknek
július 31, 2018
Egyedi webfejlesztés
augusztus 1, 2018
Mutasd az összeset

Webfejlesztés alatt minden olyan programozást értünk, amely végül egy grafikai elemekből álló rendszert alkot, online felületen. Webfejlesztés alatt leginkább a weboldal készítést értjük, ami egy online „névjegykártya” mellyel bemutatjuk vállalkozásunkat. A webfejlesztés fogalma kiterjedhet egyéb online szoftverekre és programokra, mint online számlázó program, raktár és nyilvántartás kezelő program, de első körben weboldal készítés kapcsán szoktuk használni.

Webfejlesztés fogalma – alapok

Mi szükséges a webfejlesztéshez. Leginkább a megfelelő tudás, amivel képesek vagyunk weboldalakat programozni, itt egy cikk amiben a webfejlesztés tanfolyamokat tárgyalom, ha szeretnél többet megtudni a témában olvasd el a cikket.

A webfejelsztés alapjaihoz tartozik továbbá a tárhely és a domain név, ezek biztosítják a fejlesztéshez szükséges környezetet. Érdemes körültekintően megválasztani mind a tárhely és mind a domain nevet is.

Webfejlesztés fogalma – módszerek

Általánosságban két irány közül lehet választani ha webfejlesztéssel kezdünk el foglalkozni. Az egyik az egyedi webfejlesztés, azaz, amikor teljesen az alapoktól fejlesztjük és valósítjuk meg a weboldalt, a másik lehetőség, amikor egy CMS rendszerrel készítjük, aminek az előnye, hogy a weboldal motorja már meg van írva, gyakorlatilag azt fejlesztjük tovább.

Webfejlesztés fogalma – sikeres weboldalak

Sikeres weboldalt akkor tudunk készíteni, ha nem csak a fejlesztéshez, hanem annak tényleges, vállalkozás szempontjából is értékes funkcionalitását is ismerjük és alkalmazzuk. Ma már marketing tevékenység nélkül egy weboldal szinte értéktelen, ha nem találják meg a keresőben, ha nincs konkrét meghatározott célja és marketing terve, akkor a webfejlesztésre szánt összeg, kidobott pénz az ablakon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?