KÖNNYEN KEZELHETŐ ADMIN FELÜLET! – AKÁR MÉG ÉN IS SZERKESZTHETEM? – AdNet Media

KÖNNYEN KEZELHETŐ ADMIN FELÜLET! – AKÁR MÉG ÉN IS SZERKESZTHETEM?

mobile-sites
MOBILOPTIMALIZÁLT WEBOLDAL – MIÉRT IS FONTOS?
április 13, 2016
choosing from images stream
8 OK, AMIÉRT A VÁLLALKOZÁSODNAK SZÜKSÉGE VAN EGY HONLAPRA
április 13, 2016
Mutasd az összeset

KÖNNYEN KEZELHETŐ ADMIN FELÜLET! – AKÁR MÉG ÉN IS SZERKESZTHETEM?

A könnyen kezelhető admin felület előnye, hogy alap számítógépes tapasztalatokkal rendelkező emberek is szerkeszthetik saját weboldalukat. Ma már minden weboldalhoz programoznak egy ilyet, de régebben ez nem volt nagy divat. Nagy általánosságban a megrendelő minden változtatásért a webfejlesztőhöz fordult, legyen szó egy komplett posztról vagy akár egy vesszőhibáról, majd aztán ez a webfejlesztő kódokban kotorászva átírt bizonyos angol nyelvű értékeket.

Az általunk létrehozott weboldalak rendelkeznek ilyen felülettel, aminek a szerkesztéséhez szükséges tudnivalókat minden ügyfelünk telefonon vagy e-mailben kapja meg tőlünk. Ugyan az oldal stílusának és grafikai elemeinek módosítását nem javasoljuk, hiszen ott pixelről pixelre kell dolgozni, de a posztokat és a tartalmak szerkesztését nyugodtan el lehet végezni rajta.

Most pedig nézzük meg miről is van szó

A bejelentkezés és megfelelő rovat kiválasztása után ez tárul a szemünk elé. Egy box, amit kedvünk szerint szerkeszthetünk és formálhatunk. Ehhez a fehér blokkba kell kattintani és mehet is a pötyögés. Aki már dolgozott szövegszerkesztő programokkal, azoknak nem lesz újdonság megformálni a kész posztot, de a kezdők is könnyen beletanulhatnak. Tudunk hiperhivatkozást létrehozni, képet beilleszteni, a színekkel játszhatunk, listákat hozhatunk létre, egyszóval mindent amire szükségünk lehet.

1222

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.